Γιατί δεν πρέπει να χάσεις το Athens Cocktail Festival

Η μεγαλύτερη γιορτή του cocktail έρχεται στις 20 και 21 Μαΐου στην Αθήνα και εμείς σου δίνουμε όλους τους λόγους για να γίνεις μέρος της.

Η Αθήνα αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις του πλανήτη όσον αφορά την μπαρ σκηνή της. Ως τέτοια, ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητο να αποκτήσει και το δικό της φεστιβάλ κοκτέιλ. Το πρώτο Athens Cocktail Festival είναι γεγονός και στις 20 και 21 Μαΐου σε υποδέχεται στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ, προτού η δράση μεταφερθεί και στο κέντρο της πόλης (από τις 22-28/05). Καταγράφουμε όλους εκείνους τους λόγους που επιβάλλουν να γίνεις και εσύ μέρος της γιορτής.

Γιατί είναι μία ευκαιρία να υποδεχτείς το καλοκαίρι στην πόλη

Τόσο το Athens Cocktail Festival όσο και το Athens Cocktail Week δημιουργήθηκαν μεταξύ άλλων για να λειτουργήσουν σαν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στην πόλη. Μίας πόλης που ανέκαθεν αγαπούσε τόσο τα φεστιβάλ όσο και τα μπαρ.

Γιατί δεν πρέπει να χάσεις το Athens Cocktail Festival

Χτίστηκε λοιπόν ένα event που τα παντρεύει, δίνοντας σε κατοίκους και επισκέπτες μία έξτρα αφορμή να τη γνωρίσουν και πάλι, υπό ένα διαφορετικό φάσμα: Εκείνο που μας θέλει να χαλαρώνουμε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα σε εξωτερικούς χώρους, με ένα καλοφτιαγμένο ποτό στο χέρι

Για τα 34 cocktails σε 17 διαφορετικά μπαρ

Πολλά από τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά brands της παγκόσμιας σκηνής, θα σε υποδεχτούν στον εντυπωσιακό χώρο του Φάρου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εσωτερικά και εξωτερικά, με πανοραμική θέα στην πόλη.

Σε 17 μπαρ θα σερβίρονται 34 διαφορετικά cocktails σε μια ατμόσφαιρα γιορτής, με μουσικές του Best Radio 92.6. Στον χώρο θα υπάρχουν επιπλέον δράσεις και happenings, λειτουργώντας παράλληλα και συμπληρωματικά με τη fun ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ.

Δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες, επίσημα T-shirts του Athens Cocktail Festival καθώς και όλη η σειρά των premium ειδών ένδυσης του πιο cool street brand, Hustler Greece είναι μόνο μερικές από τις παράλληλες δράσεις, όπως επίσης και το installation του Schweppes για να ανακαλύψεις όλες τις καινούριες γεύσεις. 

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.