Στο Barro Negro για Margarita & Oysters Parties

Μία νόστιμη εμπειρία στο αγαπημένο μπαρ, μαζί με την Volcán De Mi Tierra.

Πίσω στον Ιούλιο του 2019, οι Γιώργος Καβακλής και Στέλιος Παπαδόπουλος παρουσίαζαν στον αθηναϊκό bar χάρτη το Barro Negro. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, το αγαυένιο spot της Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου φιγουράρει ανάμεσα στα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2021 (το βρίσκουμε άλλωστε και στη θέση νο.74 της λίστας 51-100 του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars). 

Τα feelgood vibes του, οι ωραίες μουσικές και, ασφαλώς, τα καλοφτιαγμένα ποτά με πρωταγωνίστρια την αγαύη είναι μόνο μερικές αφορμές για να περάσεις μία βόλτα από αυτό. Πλέον μπορείς να προσθέσεις και κάτι επιπλέον: 

Μία απολαυστική εμπειρία με την Volcán De Mi Tierra Tequila. Η τελευταία πραγματοποιεί μία σειρά από Margarita & Oysters parties στο Barro Negro, συνδυάζοντας την τεκίλα με το ποιοτικό φαγητό. 

Όπως φανερώνει και το όνομά της, η Volcán "γεννήθηκε" στους πρόποδες του ομώνυμου ηφαιστείου στην περιοχή Jalisco του Μεξικού. Είναι μία premium τεκίλα φτιαγμένη από 100% μπλε αγαύη προσεκτικά επιλεγμένη από τα Highlands (Los Altos) και τα Lowlands (El Valle).

Τα Lowlands που βρίσκονται στη σκιά του ηφαιστείου αναπτύσσουν τις γήινες, πικάντικες και φυτικές νότες, ενώ τα Highlands παράγουν τις φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες, χαρίζοντας στο απόσταγμα ένα ιδιαίτερο γευστικό προφίλ. 

  • Volcán De Mi Tierra Tequila: Τον Μάιο του 2017, γεννήθηκε η Volcán de mi Tierra Tequila μέσα από τη συνεργασία του οίκου Moët Hennessy και της οικογένειας Gallardo με στόχο τη δημιουργία μιας τεκίλας που είναι ταυτόχρονα πολύπλοκη και ιδιαίτερη. Η Volcán δεν είναι απλά μια τεκίλα. Είναι ένα μοναδικό απόσταγμα με πλούσια αρώματα χάρη στην εξαιρετικής ποιότητας μπλε αγαύη από τα Highlands (Los Altos) και τα Lowlands (El Valle) του Jalisco στο Μεξικό. Κυκλοφορεί σε 3 εκδοχές Blanco, Reposado & Cristalino, καλύπτοντας διαφορετικά γευστικά προφίλ.

Για τρεις Πέμπτες -26/5, 9/6 και 7/7- όσοι βρεθούν στο Barro Negro θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο της Volcán Tequila μέσα από ένα μοναδικό food pairing με oysters & ευφάνταστα signature Margarita Cocktails. 

 


Info

Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 15, Αθήνα
Τηλ. 210 0107618 
www.barronegroathens.com

 

 

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To World Class Studios 2023 επιστρέφει στην Αθήνα

Ο κορυφαίος διαγωνιστικός θεσμός της παγκόσμιας bartending σκηνής επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα για ακόμα μια χρονιά.

Πώς θα διασκεδάσεις σαν Ιρλανδός στην St. Patrick's Day

Αφορμή για ένα καλό ουίσκι, με τις ευλογίες του Αγίου Πατρικίου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένας αιώνας και κάτι Coca-Cola

Δέκα ενδιαφέροντα πράγματα που δεν ξέραμε για την Coca-Cola.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πώς είπαμε ότι λέγεται το Bloody Mary στα ιαπωνικά;

Το βαθυκόκκινο umamίσιο cocktail κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου. Εξετάζουμε την τάση μέσα από μία εκ των πιο ιντριγκαδόρικων αθηναϊκών εκδοχών του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας