Λοκάλι, στην ταράτσα με αγαύη

Η ενδεχομένως πιο feelgood αθηναϊκή ταράτσα ετοιμάζεται να γίνει και πάλι ένα αστικό καλοκαιρινό hit, τοποθετώντας στην καρδιά της μπάρας της την τεκίλα.

Η ενδεχομένως πιο feelgood αθηναϊκή ταράτσα ετοιμάζεται να γίνει και πάλι ένα αστικό καλοκαιρινό σποτ, διατηρώντας τον χαρακτήρα και το μπρίο της. Αυτή τη φορά, τοποθετεί στην καρδιά της μπάρας της την τεκίλα. Το "Λοκάλι” είναι από εκείνα τα spots που έγιναν instant hits στην πόλη από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους, για όλους τους σωστούς λόγους: Το concept της ελληνικής παμπ έγινε αμέσως κατανοητό από κάθε πλευρά, η αυλή του εξελίχθηκε σε μία από τις πιο αγαπημένες της Αθήνας και η ταράτσα του -στην 3η χρονιά της λειτουργίας της- κατόρθωσε να φέρει το κάτι διαφορετικό, ανεβάζοντάς σε λίγο πιο ψηλά.

Αν έχεις αμφιβολία για το τελευταίο απλά σκέψου πως είναι μία από τις λίγες με αυθεντικό αθηναϊκό feelgood vibe και κοινό που στην πλειοψηφία του δεν ακολουθεί τη νόρμα (βλέπε επισκέπτες από το εξωτερικό που δε σταματούν να φωτογραφίζουν την Ακρόπολη) αλλά το ανθρωπο-μωσαϊκό της συντίθεται πάνω-κάτω από τις ίδιες φάτσες που θα συναντήσεις μία random στιγμή, σε οποιοδήποτε αγαπημένο μπαρ του κέντρου.

Ραστώνη και αγαύη

Όπως και πέρυσι (με το ρούμι πρωταγωνιστή), έτσι και φέτος, η ταράτσα υπηρετεί ένα πολύ συγκεκριμένο concept όσον αφορά τη spirit κατεύθυνση, με την αγαύη να έχει την τιμητική της. 

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γιατί μεθάς πιο εύκολα στον ήλιο

Η επιστήμη έρχεται να επιβεβαίωσει έναν διάσημο αστικό μύθο.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Μία γιορτή του Gin στο Λοκάλι

Mία από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης υποδέχεται και φέτος τα Local Juniper Meetings.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πώς το ουίσκι κατάφερε να γίνει ο βασιλιάς των ποτών

Μία ιστορική αναδρομή που ξεκινά αρκετούς αιώνες πριν, περνά από ατέλειωτα χωράφια κριθαριού και σίκαλης, ξαποσταίνει σε δρύινα βαρέλια και καταλήγει στην απόλαυση της Παγκόσμιας Ημέρας Ουίσκι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Stoli Eco Bar, το πρώτο πράσινο μπαρ στην Ελλάδα

Την εμπειρία του πρώτου πράσινου bar στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πάνω από 12.000 επισκέπτες του Taste of Athens.

5 επιλογές σε τεκίλα και cocktails για τη National Tequila Day

Η ημέρα που η τεκίλα έχει την τιμητική της στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Σου δίνουμε τις κατάλληλες αφορμές για να γιορτάσεις κι εδώ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας