Λοκάλι, στην ταράτσα με αγαύη
Η ενδεχομένως πιο feelgood αθηναϊκή ταράτσα ετοιμάζεται να γίνει και πάλι ένα αστικό καλοκαιρινό hit, τοποθετώντας στην καρδιά της μπάρας της την τεκίλα.
Η ενδεχομένως πιο feelgood αθηναϊκή ταράτσα ετοιμάζεται να γίνει και πάλι ένα αστικό καλοκαιρινό σποτ, διατηρώντας τον χαρακτήρα και το μπρίο της. Αυτή τη φορά, τοποθετεί στην καρδιά της μπάρας της την τεκίλα. Το "Λοκάλι” είναι από εκείνα τα spots που έγιναν instant hits στην πόλη από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους, για όλους τους σωστούς λόγους: Το concept της ελληνικής παμπ έγινε αμέσως κατανοητό από κάθε πλευρά, η αυλή του εξελίχθηκε σε μία από τις πιο αγαπημένες της Αθήνας και η ταράτσα του -στην 3η χρονιά της λειτουργίας της- κατόρθωσε να φέρει το κάτι διαφορετικό, ανεβάζοντάς σε λίγο πιο ψηλά.
Αν έχεις αμφιβολία για το τελευταίο απλά σκέψου πως είναι μία από τις λίγες με αυθεντικό αθηναϊκό feelgood vibe και κοινό που στην πλειοψηφία του δεν ακολουθεί τη νόρμα (βλέπε επισκέπτες από το εξωτερικό που δε σταματούν να φωτογραφίζουν την Ακρόπολη) αλλά το ανθρωπο-μωσαϊκό της συντίθεται πάνω-κάτω από τις ίδιες φάτσες που θα συναντήσεις μία random στιγμή, σε οποιοδήποτε αγαπημένο μπαρ του κέντρου.
Ραστώνη και αγαύη
Όπως και πέρυσι (με το ρούμι πρωταγωνιστή), έτσι και φέτος, η ταράτσα υπηρετεί ένα πολύ συγκεκριμένο concept όσον αφορά τη spirit κατεύθυνση, με την αγαύη να έχει την τιμητική της.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα σωστά κρασιά για τη Σαρακοστή
Σαρακοστή με οινικές πινελιές, αλλά και ποιοτικά αποστάγματα.
Όλα όσα χρειάζεσαι για να γιορτάσεις την St. Patrick's Day
Και μάλιστα δίχως να είσαι Ιρλανδός.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤα πάντα για το Riesling
Ένα πλήρες guide για μία από τις πιο δημοφιλείς λευκές ποικιλίες του κόσμου, με αφορμή τη σημερινή International Riesling Day.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςVamma, ένα διαφορετικό ελληνικό βερμούτ
Έντονος χαρακτήρας, πικρά και γλυκά στοιχεία, άνθη, οξύτητες και μεγάλη πολυπλοκότητα, σε ένα ξεχωριστό ποτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι θα γίνει αν πίνεις κάθε μέρα ένα ποτήρι κρασί;
Η επιστήμη έχει για ακόμα μία φορά την απάντηση.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΌταν το Line συνάντησε το Delta
Υψηλή γαστρονομία και fine drinking σε άψογο συντονισμό, χάρη στα πιάτα ενός εκ των κορυφαίων εστιατορίων της χώρας και ενός από τα καλύτερα μπαρ του πλανήτη.
Γραφει Μπαμπης Δουκας