Πού θα πιεις τα πιο απροσδόκητα tiki cocktails στην Αθήνα

Μερικά βήματα από την πλατεία Συντάγματος για καλοκαιρινά ποτά με essence Πολυνησιακής κουλτούρας.

Μέχρι τώρα γνώριζες πως στον υπέροχο -αποικιακού στυλ- χώρο  του Alexander’s Cigar Lounge μπορείς να απολαύσεις premium ποτά και εξαιρετικά cocktails, μαζί με διακεκριμένες ετικέτες πούρων και εκλεκτό finger food.

Το πιο όμορφο cigar bar της πόλης στον 1ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου Grande Bretagne αυτή τη φορά πρωτοτυπεί, με τροπικές γευστικές περιπέτειες.

Πού θα πιεις τα πιο απροσδόκητα tiki cocktails στην Αθήνα

Οι bartenders του Alexander’s Cigar Lounge, εμπνευσμένοι από τη διάσημη Πολυνησιακή κουλτούρα Tiki, ετοιμάζουν πολύχρωμα και εξωτικά cocktails με βάση το ρούμι, που θα σε ταξιδεύουν γευστικά σε τροπικούς προορισμούς. 

Έτσι στον κομψό του χώρο μπορείς να γευτείς ένα Fog Cutter (με Mount Gay Eclipse, Cognac V.S. και gin) ή ένα Zombie (με Appleton Estate VX, Bacardi Oakheart, Plantation O.F.T.D.) καθώς και άλλες προτάσεις που σε μεταφέρουν κάπου σίγουρα πιο εξωτικά από το κέντρο της Αθήνας. 

ΤΙΚΙ 1

Τα Tiki cocktails του  Alexander’s Cigar Lounge μπορείς να τα απολαύσεις καθημερινά μέχρι τις 31 Αυγούστου, από τις 16.00 έως και τις 00.00.

Info

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Βασιλέως Γεωργίου 1, Αθήνα

τηλ. 210 333 0141

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.