Πώς ένα premium gin μπορεί να σε κάνει πιο δημιουργικό

Bombay Sapphire Gin και δημιουργικότητα πάνε μαζί. Και έχουμε τις αποδείξεις.

Stir Creativity. To motto του Bombay Sapphire μπορεί να σε οδηγήσει οπουδήποτε. Την ίδια στιγμή, κάθε δελεαστική σταγόνα του δημοφιλούς premium gin μοιάζει ικανή να ξεκλειδώσει έναν ολόκληρο κόσμο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανακαλύψεις δυνατότητες, ικανότητες και ευκαιρίες. Ο γενικότερος χαρακτήρας του άλλωστε μοιάζει να επεκτείνεται σε κάθε φάσμα δημιουργικής έκφρασης ή/και πειραματισμού.

Bombay και νέοι δημιουργοί

Η εμβληματική μπλε φιάλη του Bombay Sapphire αποτέλεσε την έμπνευση για 1.200 συμμετέχοντες από 59 χώρες, που μέσω της δημιουργικής κοινότητας Talenthouse έλαβαν μέρος σε έναν ανοιχτό διαγωνισμό, δημιουργώντας έργα τέχνης που βασίζονται σε αυτήν.

Πώς ένα premium gin μπορεί να σε κάνει πιο δημιουργικό

Παράλληλα, local καλλιτέχνες και δημιουργοί εμπνεύστηκαν επίσης από αυτή, μοιράζοντας τις εμπνεύσεις τους με το κοινό, μέσω των social media αλλά και πλατφόρμες video.

Bombay και home drinking

Δεν είναι ασφαλώς οι μόνοι που μπορούν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω του Bombay Sapphire. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ -πάντοτε εντός του πλαισίου της υπεύθυνης κατανάλωσης- στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος βρεθείς αυτό το καλοκαίρι.

Το τέλειο Gin & Tonic θα μπορούσε να είναι η αρχή: Αρκούν Bombay Sapphire Gin, Premium Tonic Water και Φρέσκο lime. Tα βήματα;

  1. Επιλέγεις ένα ποτήρι balloon και το γεμίζεις με πάγο.
  2. Ανακατεύεις ελαφρώς τον πάγο προκειμένου να παγώσει το ποτήρι καλά.
  3. Προσθέτεις 50 ml Bombay Sapphire Gin.
  4. Κόβεις ένας Κόβουμε ένα lime σε wedges και στίβεις ένα από αυτά στο ποτήρι. Αν επιθυμείς βεβαίως περισσότερη οξύτητα, στίβεις 2 φέτες lime.
  5. Απογεμίζεις με πάγο το ποτήρι και συμπληρώνεις 120 ml premium tonic water.
  6. Τέλος, γαρνίρεις με τη φλούδα από ένα lime.
  7. Απολαμβάνεις.

Αν πάλι θέλεις να εντρυφήσεις περισσότερο στην τέχνη του cocktail, το Bombay Sapphire αποτελεί την ιδανική βάση για κάθε Gin-oriented ποτό. Αρκεί να ακολουθήσεις τις κλασικές συνταγές.

Bombay και Ready to Drink

Το σύμπαν δημιουργικότητας δεν περιορίζεται στα παραπάνω, καθώς το Bombay Sapphire Gin, μέσω του BOMBAY SAPPHIRE & TONIC RTD, σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις μοναδικές στιγμές μαζί με τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Η ασύγκριτη ποιότητα του Bombay Sapphire London Dry Gin συναντά την τέλεια ισορροπία του Premium Tonic Water, παραδίδοντας μία ανώτερη γευστική εμπειρία.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.