Ένα επικό mezcal, σύντομα σε ένα μπαρ κοντά σου

Το κορυφαίο Los Siete Misterios- Doba Yej είναι εδώ.

Στην τελευταία λίστα του Drinks International, το Los Siete Misterios- Doba Yej βραβεύτηκε ως το #2 Top Trending brand της κατηγορίας Mezcal και το #4 καλύτερο σε πωλήσεις brand (Best Selling Brands) για το 2022. Με παρουσία από το 2011, η Los Siete Misterios Mezcal, δημιουργήθηκε με σκοπό να διατηρήσει τις παραδόσεις, τον πολιτισμό, το τοπικό εμπόριο και την κουλτούρα των μικρών παραγωγών mezcal, όλα αυτά με μια σύγχρονη προσέγγιση.

Ένα επικό mezcal, σύντομα σε ένα μπαρ κοντά σου

Η Los Siete Misterios- Doba Yej 44%, παρασκευάζεται στις περιοχές San Luis del Rio και Santiago Matatlan της Oaxaca, από αγαύη Espadin (Agave Αngustifolia). Το Doba-Yej, που σημαίνει Espadín στην αρχαία γλώσσα των Ζαποτέκων, είναι ένα διακεκριμένο mezcal.  

ΜΕΣΚΑΛ 1

Είναι το πρώτο spirit της οικογένειας (μετά από το παραδοσιακό Sola de Vega), που παρασκευάζεται με πρώτες ύλες από διαφορετικές περιοχές και σε χάλκινο άμβυκα, διατηρώντας όλα τα artisanal χαρακτηριστικά.

 Η Los Siete Misterios- Doba Yej προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, με αρωματικά χαρακτηριστικά και γευστικά στοιχεία που γίνονται αντιληπτά με την ίδια ιδιαίτερη ένταση. Απολαμβάνεται τόσο σκέτο όσο και σε cocktail.

ΜΕΣΚΑΛ 3

* To κορυφαίο Mezcal, Los Siete Misterios- Doba Yej, λανσάρεται στην Ελλάδα από την GRANIKAL.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.