Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με μία παγωμένη Estrella Galicia

Η μπύρα Estrella Galicia θα σε δροσίζει, απολαυστικά, όλο το καλοκαίρι.

Τώρα που το καλοκαίρι μας καλεί και οι βραδιές με φίλους, τα θερινά σινεμά, το BBQ μετά το μπάνιο είναι εδώ… Απόλαυσε αυτές τις μοναδικά ξένοιαστες στιγμές με μια παγωμένη Estrella Galicia Especial.


H Estrella Galicia Especial, η Νο1 μπύρα στην Ισπανία, είναι μια εξαιρετική lager μπύρα με ξεχωριστή γεύση η οποία ζυμώνεται με παραδοσιακές μεθόδους. Παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μαλακό νερό Γαλικίας,
και έχει μια ισορροπημένη γλυκύτητα με πικρή επίγευση με νότες και πινελιές αποξηραμένων φρούτων και ξηρών καρπών.

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με μία παγωμένη Estrella Galicia


Από το 2021, η Estrella Galicia είναι ένα brand το οποίο αποτελεί ορόσημο στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως το MotoGP και τη Formula 1, με τον οποίο μοιράζεται ένα πνεύμα δεξιοτεχνίας και αριστείας το οποίο διατηρούν και οι δύο από την ίδρυσή τους. Κατέχει επίσης ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιες τηλεοπτικές παραγωγές όπως το "La Casa de Papel".

Λίγα λόγια για την Estrella Galicia


Η Estrella Galicia είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ζυθοποιία της Ισπανίας, και ιδρύθηκε το 1906 από τον José María Rivera Corral.

Ο Rivera Corral ξεκίνησε το πρώτο του ζυθοποιείο δίπλα σε ένα παγοποιείο, χώρος ο οποίος εξακολουθεί να υπάρχει και είναι σήμερα μια εξαιρετικά πολυσύχναστη μπυραρία που σερβίρει αποκλειστικά μπύρα Estrella Galicia και νερό.

Πάνω από 110 χρόνια αργότερα, η Λα Κορούνια εξακολουθεί να είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο όπου παρασκευάζεται η Estrella Galicia. Παράγεται από επιλεγμένες βύνες και ιδιαίτερα πικρό λυκίσκο. Η διαδικασία βρασμού, ζύμωσης και ωρίμανσης διαρκεί περισσότερο από 20
ημέρες γεγονός που προσδίδει μία ευχάριστη γεύση λυκίσκου.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.