
Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με μία παγωμένη Estrella Galicia
Η μπύρα Estrella Galicia θα σε δροσίζει, απολαυστικά, όλο το καλοκαίρι.

Τώρα που το καλοκαίρι μας καλεί και οι βραδιές με φίλους, τα θερινά σινεμά, το BBQ μετά το μπάνιο είναι εδώ… Απόλαυσε αυτές τις μοναδικά ξένοιαστες στιγμές με μια παγωμένη Estrella Galicia Especial.
H Estrella Galicia Especial, η Νο1 μπύρα στην Ισπανία, είναι μια εξαιρετική lager μπύρα με ξεχωριστή γεύση η οποία ζυμώνεται με παραδοσιακές μεθόδους. Παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μαλακό νερό Γαλικίας,
και έχει μια ισορροπημένη γλυκύτητα με πικρή επίγευση με νότες και πινελιές αποξηραμένων φρούτων και ξηρών καρπών.

Από το 2021, η Estrella Galicia είναι ένα brand το οποίο αποτελεί ορόσημο στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως το MotoGP και τη Formula 1, με τον οποίο μοιράζεται ένα πνεύμα δεξιοτεχνίας και αριστείας το οποίο διατηρούν και οι δύο από την ίδρυσή τους. Κατέχει επίσης ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιες τηλεοπτικές παραγωγές όπως το "La Casa de Papel".
Λίγα λόγια για την Estrella Galicia
Η Estrella Galicia είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ζυθοποιία της Ισπανίας, και ιδρύθηκε το 1906 από τον José María Rivera Corral.
Ο Rivera Corral ξεκίνησε το πρώτο του ζυθοποιείο δίπλα σε ένα παγοποιείο, χώρος ο οποίος εξακολουθεί να υπάρχει και είναι σήμερα μια εξαιρετικά πολυσύχναστη μπυραρία που σερβίρει αποκλειστικά μπύρα Estrella Galicia και νερό.
Πάνω από 110 χρόνια αργότερα, η Λα Κορούνια εξακολουθεί να είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο όπου παρασκευάζεται η Estrella Galicia. Παράγεται από επιλεγμένες βύνες και ιδιαίτερα πικρό λυκίσκο. Η διαδικασία βρασμού, ζύμωσης και ωρίμανσης διαρκεί περισσότερο από 20
ημέρες γεγονός που προσδίδει μία ευχάριστη γεύση λυκίσκου.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες