
Κυκλοφόρησε καφές σε σωληνάριο-ιδανικός για εξορμήσεις στη φύση
Η ελβετική startup No Normal Coffee φέρνει τον πρώτο καφέ σε σωληνάριο. Ένας καινοτόμος τρόπος να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ παντού, εύκολα και γρήγορα.
Χρειάζεσαι στιγμιαίο καφέ; Τώρα μπορείς να τον έχεις με ένα απλό... στύψιμο. Η ελβετική startup No Normal Coffee παρουσιάζει τον πρώτο καφέ σε σωληνάριο.
Η ιδέα γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας στις ελβετικές Άλπεις, όταν οι ιδρυτές Alexander Härberlin και Philippe Greinacher αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να θυσιάζουν τη γεύση για χάρη της φορητότητας. Το αποτέλεσμα; Μια πάστα καφέ που προσφέρει ποιότητα, συνέπεια και ευκολία, ιδανική για όσους αγαπούν τις περιπέτειες χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση.
Πάστα από καφέ
Ο καφές αυτός φτιάχνεται από 100% κόκκους Arabica, Fair Trade, προερχόμενους από την Κολομβία, και γλυκαίνεται με βιολογική ελβετική ζάχαρη από τεύτλα. Το σωληνάριο των 100ml αρκεί για έως και 20 φλιτζάνια, προσφέροντας έντονες νότες σοκολάτας, ξηρών καρπών και καραμέλας.
Πώς λειτουργεί; Απλά ανακατεύεις ένα κουταλάκι πάστας με ζεστό ή κρύο νερό, ανακατεύεις, και ο καφές σου είναι έτοιμος. Χάρη στο επανασφραγιζόμενο σωληνάριο, ο καφές παραμένει καθαρός και έτοιμος για χρήση, είτε είσαι στο camping, είτε σε μια απαιτητική πεζοπορία.

Μπορείς να το αλείψεις στο ψωμί σου
Δεν σταματά όμως εκεί. Η πάστα μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το σωληνάριο, να απλωθεί σε μπανάνα ή ψωμί, ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές. Από τιραμισού και πρωτεϊνικά ροφήματα, μέχρι μαρινάδες για κρέας και espresso martinis, οι δυνατότητες είναι πολλές.
Η τρέχουσα συνταγή περιλαμβάνει μια ελαφριά γλυκύτητα για επιπλέον ενέργεια, ενώ οι δημιουργοί εξετάζουν και εκδοχές χωρίς ζάχαρη αν αυξηθεί η ζήτηση. Προς το παρόν, το No Normal Coffee απευθύνεται σε όσους χρειάζονται έναν δυνατό καφέ με μικρό βάρος, ιδανικό για εξορμήσεις και εξερευνήσεις.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες