Ο Conor McGregor μόλις λάνσαρε το δικό του ιρλανδικό ουίσκι

Κυρίες και κύριοι, το Proper No. Twelve.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Σεπτεμβρίου 2018

Την τάση που θέλει όλο και περισσότερους celebrities να μπαίνουν στη βιομηχανία του ποτού φαίνεται πως ακολουθεί και ο Conor McGregor, που λάνσαρε πριν λίγες ημέρες το δικό του ουίσκι, το Proper No. Twelve.

Ο πρωταθλητής του ΜΜΑ, όπως δήλωσε ο ίδιος, θέλησε να κλείσει σε μία φιάλη το μαχητικό του πνεύμα, με ένα ιρλανδικό ουίσκι που αρχικά είχε ονομαστεί Notorious αλλά τελικά κρίθηκε απαραίτητο το rebranding. 

Το όνομά του προέρχεται από την περιοχή στην οποία βρίσκεται το Crumlin (Dublin 12), η γειτονιά στην οποία μεγάλωσε ο McGregor στην ιρλανδική πρωτεύουσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

"Το Crumlin είναι ένα μέρος το οποίο θα βρίσκεται πάντοτε στην καρδιά μου. Εκεί έμαθα πώς να παλεύω και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Είναι ένα μέρος που το σκέφτομαι κάθε μέρα και θέλησα να το τιμήσω με το όνομα αυτό. Σέβομαι ιδιαίτερα όλα τα υπόλοιπα ιρλανδικά ουίσκι αλλά έρχομαι δυναμικά στο χώρο για να δώσω μια πιο δυνατή και παθιασμένη άποψη πάνω στο ποτό" ανέφερε ο Notorious.

Για την δημιουργία του Proper No. Twelve χρειάστηκε η βοήθεια του master distiller David Elder, που έχει βάλει την υπογραφή του σε brands όπως η Guinness και το Bushmills. Oι πρώτες πληροφορίες για το ποτό του McGregor κάνουν λόγο για ένα σύνθετο και εκλεπτυσμένο blend, με νότες βανίλιαςκαι μελιού. 

Ο Conor McGregor μόλις λάνσαρε το δικό του ιρλανδικό ουίσκι

Η τιμή του Proper No. Twelve -που θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και ΗΠΑ στα τέλη του μήνα- είναι €22, εκ των οποίων τα €4 από κάθε φιάλη θα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ποτό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μερικά από τα πιο ιδιαίτερα ουίσκι που θα δοκιμάσεις ποτέ

Και δεν μιλάμε μόνο για το φινίρισμα ή την ηλικία τους.

Τα μόνα tips που χρειάζεται να ξέρεις για την αποθήκευση κρασιού

Μέχρι πότε μπορεί να συντηρηθεί εκείνο το καλό μπουκάλι που είχες φυλάξει;