Ryusei Imai, η 9χρονη μετεμψύχωση του Bruce Lee

Ο μικρός καρατέκα από την Ιαπωνία ετοιμάζεται να κατακτήσει το Χόλιγουντ.

Πολύ ψηλά στα trends των social media βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό τα videos ενός εννιάχρονου αγοριού που μιμείται τον Bruce Lee. Ο Ryusei Imai από την Ιαπωνία έχει όλα τα φόντα για να γίνει ο νέος βασιλιάς των πολεμικών τεχνών. Απίστευτα έως τρομακτικά γυμνασμένο για την ηλικία του, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει κλείσει καν 10 χρόνια ζωής, αυτό το μικρό αγόρι από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχει αφήσει το διαδίκτυο με το στόμα ανοικτό με τα κατορθώματά του. Πρωτόγνωρες μαχητικές ικανότητες και υπεράνθρωπη ευλυγισία είναι οι μόνο δύο από τις βασικές του δυνάμεις.

Αστραπιαία λακτίσματα, απόλυτη εξοικείωση με τα nunchakus, ακροβατικά και άλλα πολλά συγκροτούν ένα ρεπερτόριο ατέλειωτων κινήσεων που αν δεν συμβεί κάτι πολύ παράξενο στο άμεσο μέλλον τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο Χόλιγουντ ίσως πριν κλείσει καν τα δεκαοχτώ. Μήπως ο μικρός Ryusei είναι ο επόμενος action hero των φανταχτερών blockbusters;

Ο πατέρας και προπονητής του δηλώνει ότι ο γιος του παρακολουθούσε ταινίες του Bruce Lee ήδη από νηπιακή ηλικία. Σιγά σιγά άργησε να μιμείται τις κινήσεις (ταχύτητα, αρμονία κινήσεων, ισορροπία και πειθαρχία) του θρύλου των πολεμικών τεχνών, έτσι ώστε σήμερα να θυμίζει έναν νεαρό κλώνο του. Κάπως έτσι εντυπωσίασε και το κοινό του δικτύου NBC.

Η ομοιότητά του είναι πραγματικά εκπληκτική. Μάλιστα με 43 χιλ. subscribers να τον ακολουθούν το YouTυbe, οι σειρήνες της κινηματογραφικής βιομηχανίας έχουν ήδη βαρέσει για χάρη του. Άλλωστε, πόσο συχνά βλέπει κανείς ένα εννιάχρονο παιδί να μπορεί να κάνει push-ups με δύο δάχτυλα λες και είναι ο Jean-Claude Van Damme;

Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα θέλουν να έχει ήδη κλείσει την πρώτη του συνεργασία με έναν άλλο θρύλο των martial arts, τον Jackie Chan.  Η 9χρονη μετεμψύχωση, λοιπόν, του Bruce Lee δείχνει να κινείται στα χνάρια ενός άλλου παιδιού θαύματος που ετοιμάζεται να κατακτήσει το Χόλιγουντ, του κάποτε πιο γυμνασμένου ανήλικου του πλανήτη, Richard Sandrak.

Ryusei Imai, η 9χρονη μετεμψύχωση του Bruce Lee

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, όπως δηλώνουν οι καθηγητές του δείχνει την ίδια προσήλωση στα μαθήματά του όπως και στην προπόνηση. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα παιδιά που έμπλεξαν με τη βιομηχανία του θεάματος δεν είχαν καλή εξέλιξη στην καριέρα και τη ζωή τους. Ίσως, όμως, η πειθαρχία είναι εκείνη που θα προστατεύσει τον μικρό Ryusei. 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος