Όλοι τρώνε με μανία αυτό το burger με καβούρι

Ονομάζεται Lucho's Crab Burger, είναι λαχταριστό και γι᾽ αυτό κάνει 'χαμό'...

Το Shake Shack, η γνωστή αμερικανική αλυσίδα ταχυφαγείων, συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο σεφ, Lucho Martínez, για τη δημιουργία ενός limited edition μενού που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Αυτή η συναρπαστική συνεργασία εισάγει ένα burger με καβούρι και ένα shake mamey tiramisu, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία για τους λάτρεις του φαγητού.

Ιδανικό μενού για το καλοκαίρι

Ο Lucho Martínez, που κατάγεται από το Coatzacoalcos της Veracruz, έχει επηρεάσει σημαντικά τη γαστρονομική σκηνή του Μεξικού. Με μια παιδική ηλικία που πέρασε ανάμεσα στη Βερακρούς και το Νάσβιλ του Τενεσί, ο Lucho επέστρεψε στο Μεξικό στα δεκατέσσερα του χρόνια και έκτοτε έχει βυθιστεί στον κόσμο της γαστρονομίας.

Σήμερα, είναι ο σεφ και ιδρυτής πολλών αναγνωρισμένων εστιατορίων, όπως το Em, το οποίο πρόσφατα κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin, το Martínez, το Ultramarinos και το Café Tormenta. Το ταλέντο του να μετατρέπει τα συμβατικά υλικά σε αξέχαστα πιάτα αναδεικνύεται σε αυτή τη συνεργασία με το Shake Shack.

Το κοινό πάθος για καινοτομία και ποιότητα μεταξύ του Shake Shack και του Lucho Martínez οδήγησε σε δύο μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες: το Lucho's Crab Burger και Tiramisu Mamey Shake.

Το Lucho's Crab Burger διαθέτει τραγανό καβούρι με μαλακό κέλυφος, εμποτισμένο με λάδι τσίλι, σε συνδυασμό με πατατοσαλάτα και πίκλες, και σερβίρεται σε ψωμάκι πατάτας. Αυτό το burger συνδυάζει τις χαρακτηριστικές γεύσεις του Shake Shack με την εμπειρία του Chef Lucho στα θαλασσινά για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία.

Όλοι τρώνε με μανία αυτό το burger με καβούριEsquire LAT

To Tiramisu Mamey Shake είναι εμπνευσμένο από τις φρέσκες, εποχιακές γεύσεις. Αυτό το μιλκσέικ συνδυάζει φρέσκο mamey (καρπός ενός δέντρου που προέρχεται από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική) με παγωμένη κρέμα τιραμισού, που ολοκληρώνεται με σαντιγί και σκόνη mamey. Αυτό το επιδόρπιο, εμπνευσμένο από το εμβληματικό τιραμισού της Em, αποτελεί το τέλειο φινάλε αυτού του εξαιρετικού μενού.

MenuEsquire LAT

Για φιλανθρωπικό σκοπό

Πέρα από τις γαστρονομικές απολαύσεις, το Shake Shack και ο σεφ Lucho Martínez μοιράζονται βασικές αξίες, όπως η ομαδική εργασία, η προτίμηση στα τοπικά υλικά και η φροντίδα της κοινότητας. Σύμφωνα με αυτές τις αρχές, το 100% των εσόδων από αυτό το μενού θα διατεθεί στο Dibujando Un Mañana, έναν οργανισμό αφιερωμένο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων παιδιών, εφήβων και νέων. Η ένωση αυτή ενισχύει τα ιδρύματα που εξυπηρετούν αυτές τις ομάδες, καθιστώντας τα πιο αποτελεσματικά και βιώσιμα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Το καλύτερο εστιατόριο της Αμερικής λέγεται Atomix

Ο κορυφαίος θεσμός The World's 50 Best Restaurants ανακοίνωσε την πρώτη του λίστα για τη Βόρεια Αμερική, με το φημισμένο σποτ της ΝΥ να πιάνει κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γεύσεις, ήχοι και εικόνες: Η Miele δημιουργεί τα πιο ξεχωριστά events

Τα Miele Experiences επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που ζούμε τις γαστρονομικές εμπειρίες. Private dinners, workshops και open-air cinema σε έναν χώρο, όπου η ποιότητα γίνεται τρόπος ζωής.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα rooftop εστιατόρια της Αθήνας σε σπέσιαλ τιμές

Ραντεβού για δείπνο σε πέντε αγαπημένα καλοφαγικά spots της Αθήνας, που συνδυάζουν κορυφαία γαστρονομία, ρομαντική ατμόσφαιρα και μοναδική θέα, στις εξαιρετικές τιμές που εξασφαλίζει το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς.

Τα κορυφαία γλυκά με τυρί στον κόσμο-τα 2 ελληνικά που ξεχωρίζουν

Το Taste Atlas δημοσίευσε τη νέα του λίστα με τα καλύτερα γλυκά με τυρί στον κόσμο και, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείπει από τις κορυφαίες θέσεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Στο Athens Basil Bar έχεις σοβαρό ραντεβού με την pesto

Αν ψάχνεις αφορμή για μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία, τότε οι ημερομηνίες από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου σε αφορούν.