Όλα όσα έμαθε η ζωή στην Pamela Anderson

Η απόλυτη ξανθιά φαντασίωση των 90s μιλά για τις σχέσεις, τα απρόοπτα της ζωής, την καριέρα και το Χόλιγουντ.

Ο όρος "εκρηκτική ξανθιά" θα έπρεπε να εφευρεθεί για την Pamela Anderson, αν δεν υπήρχε ήδη στο λεξικό των αντρικών περιοδικών. Η απόλυτη ξανθιά των 90s έγραψε χρυσές σελίδες φορώντας το κατακόκκινο μαγιό του Baywatch, απασχόλησε πολλές φορές τα media με την προσωπική της ζωή αφού τα τελευταία πάντα γνώριζαν ότι οποιαδήποτε γαργαλιστική λεπτομέρεια από τις συζυγικές ή όχι σχέσεις της Pam φέρνει νούμερα και πωλήσεις, έκανε -και συνεχίζει να κάνει- δεκάδες εξώφυλλα για διάσημα περιοδικά που την έφεραν, όχι άδικα, στην κορυφή των αντρικών φαντασιώσεων. 

> Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε για το Pam & Tommy

Σήμερα, μπορεί να γιορτάσει 55 χρόνια ζωής έχοντας στο μυαλό της ότι κατάφερε να γίνει κάτι περισσότερο από άλλη μία ξανθιά starlet, αφού η Pamela Anderson αποτελεί πια μέρος της pop κουλτούρας. Όσο για το τι έχει να πει; Ακολουθούν τα όσα είχε δηλώσει για τις σχέσεις, τα απρόοπτα, την καριέρα και το Χόλιγουντ στο αμερικανικό Esquire το 2005. 

Οι άνθρωποι λένε πως είμαι το απόλυτο κορίτσι της Καλιφόρνιας, κάτι που είναι αρκετά αστείο, αν σκεφτείς ότι είμαι από τον Καναδά.

Ο παππούς μου ήταν παραδοσιακός θεραπευτής από τη Φινλανδία. Το επίθετό του ήταν Hyytianen. Το άλλαξε σε Anderson όταν ήρθε στον Καναδά. Το ίδιο έκαναν και τα αδέρφια του. Έχω την αίσθηση ότι κάτι κακό είχε συμβεί στη Φινλανδία.

Το στήθος μου έχει κάνει μεγάλη καριέρα. Εγώ απλά ακολουθώ.

Είμαι μία κλασική μαμά. Πηγαίνω τα παιδιά μου στα μαθήματα καράτε, στην προπόνηση ποδοσφαίρου, φροντίζω να τηρούν αυστηρά το πρόγραμμά τους.

> Διάβασε ακόμη: Sarah Shahi, η cheerleader της καρδιάς μας

Έκανα παιδιά για να τα μεγαλώσω μόνη μου.

Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Περήφανη επειδή κατάφερα να κρατήσω σε κάποιο βαθμό την αξιοπρέπειά μου, ακόμα και σε εποχές γεμάτες τρέλα και αναξιοπρέπεια.

Όλα όσα έμαθε η ζωή στην Pamela Anderson

Το Baywatch ήταν ένα καταπληκτικό show. Δεν είχε καμία απολύτως ουσία. Μπορούσες να βάλεις να το δεις σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου και θα περνούσαν το ίδιο καλά. Μπορούσες να το δεις από τη μέση ενός επεισοδίου και μετά χωρίς να χάσεις τίποτα. Αυτή είναι πραγματική διασκέδαση.

Πλάκα μου κάνεις; Προφανώς κι υπάρχει ένα κόκκινο μαγιό στη νέα κολεξιόν ρούχων που θα λανσάρω.

Θα πίστευες ότι οι φανατικοί οπαδοί μου θα ήταν μεθυσμένοι άντρες που βλέπουν αμερικάνικο football στην τηλεόραση. Κι όμως, με βάση έρευνες που έχουν γίνει γύρω από το όνομά μου, έχω τελικά κι ένα πολυπληθές γυναικείο κοινό. Είναι κάποια πράγματα που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν.

> Διάβασε ακόμη: Δεν μιλούν όλοι τυχαία για την Ester Exposito

Στο τέλος πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις για έναν και μόνο θεατή. Δεν είμαι εδώ για να πάρω την έγκριση από κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό μου.

Η αγάπη δεν σβήνει ποτέ· απλά αλλάζει μορφές.

Για να μπορέσεις ένας άντρας να νιώσει ολοκληρωμένος, έχει ανάγκη από κάποιον τον οποίο θαυμάζει πραγματικά αλλά κι από κάποιον άλλον που βλέπει εκείνον ως πρότυπο. 

Pamela Anderson 2

Η φυσική ομορφιά έχει ανάγκη από περίπου δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Οι καλύτερες αποφάσεις είναι συνήθως εκείνες που παίρνεις όταν όλος ο κόσμος γύρω σου σου λέει να μην το κάνεις.

Οι rock stars είναι σαν τους προφήτες. Όποιος μπορεί να ανέβει πάνω σε μία σκηνή και να τραγουδήσει έχει κάτι το ιδιαίτερο. Και όταν γράφουν τραγούδια μόνο για σένα, τότε αυτό είναι το κάτι άλλο, εντάξει;

Όταν μία προσευχή σου εισακουστεί, το καταλαβαίνεις.

Ο γιατρός μου είπε: "Έχεις Yπατίτιδα C". Εγώ ρώτησα, "Εντάξει, και πώς θα την ξεπεράσω;". Και μου είπε κάτι του στυλ: "Δεν την ξεπερνάς. Αυτό είναι κάτι που στο τέλος θα σε σκοτώσει". Εκείνη την εποχή είχα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά V.I.P. και πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω. Ένιωθα να με λούζει κρύος ιδρώτας. Ύστερα ο γιατρός με ρώτησε: "Ξέρεις πώς την κόλλησες;". Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήξερα. "Ο άντρας σου δεν σου είπε ποτέ ότι πάσχει από αυτήν;" συνέχισε. Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι δύσκολο να πεις στον άλλο, όμως πραγματικά θα ήθελα να είχε το θάρρος να το παραδεχθεί. Προφανώς, όμως, ο εγωισμός του ήταν πιο σημαντικός από τη ζωή μου.

Μερικές φορές το σεξ μπαίνει στη μέση μίας σχέσης.

Pamela Anderson 4

Δεν ξέρω αν μπορείς ή όχι να με πεις καλλιτέχνη, νιώθω όμως ότι δημιούργησα μία ζωή για τον εαυτό μου μέρα τη μέρα. Δεν ήταν σα να είχα κάποιο πλάνο. Δεν είπα ποτέ "θέλω να κατακτήσω τον κόσμο". Είμαι πολύ τυχερή γιατί πήρα πολλές ευκαιρίες στο Χόλιγουντ. Έτσι, με κάποιο περίεργο τρόπο κατάφερα να κάνω καριέρα. Δεν είμαι καν σίγουρη για το πώς το έκανα αυτό.

> Διάβασε ακόμη: Η γυμνή αλήθεια της Demi Rose στο OnlyFans

Δεν πρόκειται να σου πω τι είναι αυτό με το οποίο έχω εμμονή.

Ο χρόνος περνά, τα πράγματα πολλές φορές γίνονται σκατά κι εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορεί. Δραματοποιούμε τόσο πολύ τα πάντα. Πρέπει κάποιες φορές να θυμάσαι ότι χρειάζεται να πάρεις μερικές μεγάλες ανάσες.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου