O Ρώσος γυμναστής που σαρώνει στο Instagram με τα ακροβατικά του

Ο Mykola Borovets έχει γίνει δημοφιλής χάρη στις extreme ακροβατικές ασκήσεις που εκτελεί με μπάρες ή χωρίς.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 11 Οκτωβρίου 2019

Ο Ρώσος αθλητής, γυμναστής και personal trainer Mykola Borovets είχε από μικρός έφεση στα ακροβατικά, με μεγαλύτερο ατού τα somersaults (κοινώς, κωλοτούμπες), τις αναρριχήσεις ταχύτητας και τα άλματα σε σταθερές ή κινούμενες επιφάνειες. Μεγαλώνοντας, και τελειοποιώντας τις ικανότητές του μέσω σκληρών προπονήσεων, ο Borovets καταφέρνει σήμερα να επιτυγχάνει μια σειρά ακροβατικών κινήσεων αναμειγνύοντας αρμονικά τεχνικές ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής, parkour, και τσίρκου, όπου όλα δείχνουν εύκολα και διασκεδαστικά. Αλλά στην πραγματικότητα κάθε ακροβατικό που επιχειρεί είναι ό,τι πιο δύσκολο στον κόσμο. Για παράδειγμα, η επιτόπια εναέρια κυβίστηση με μια δεκάκιλη μπάρα ανά χείρας, που θα δεις στο παρακάτω βίντεο:  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mykola Borovets (@mykola_borovets) on

Τα οφέλη αυτής της άσκησης; Χωρίς αμφιβολία, κανένα. Και παρόλο που ο Borovets προκαλεί τους οπαδούς του στο Instagram να τον μιμηθούν, εσύ μην το διανοηθείς. Αυτά τα ακροβατικά δεν είναι για τον καθένα. Και δεν μιλάμε μόνο για αυτά του Ρώσου, αλλά και για εκείνα δυο ακόμη γυμναστών-ακροβατών, των Ισπανών αδελφών Markos και Alex, γνωστών ως Impact Brothers, οι οποίοι εκπλήσσουν τα social media με τον αρμονικό χορό τους κάνοντας άνω-κάτω μια ολόκληρη παραλία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Impact Brothers (@impact.brothers) on

Στην περίπτωση του Borovets, υπάρχουν και πολλά "φυσιολογικά" βίντεο ασκήσεων που ο ίδιος προτείνει στο λογαριασμό του, όλα με έμφαση στο CrossFit και την καλλισθενική προπόνηση. Απλά, για το τέλος, σου δίνουμε ένα ακόμη ακροβατικό βίντεο με τον Ρώσο να ανεβαίνει τις σκάλες με τα χέρια.

Μην το δοκιμάσεις μόνος σου στο σπίτι...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mykola Borovets (@mykola_borovets) on

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ