6 τρόποι να φορέσεις γραβάτα τον φετινό χειμώνα

Κόμπος; Ποιος κόμπος;

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 07 Οκτωβρίου 2019

Ζούμε σε ένα κόσμο που τα πάντα επαναπροσδιορίζονται, ώστε να "μιλούν" στην εποχή μας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο κόσμος της μόδας, που επανεφεύρει κλασικά κομμάτια του, προσδίδοντάς τους ένα σύγχρονο twist. Παράδειγμα 1ο: το 3-piece κοστούμι. Παράδειγμα 2ο: η γραβάτα.

Είτε επιμένεις κλασικά, είτε αναζητάς εκκεντρικές προτάσεις, παρακάτω θα ανακαλύψεις έξι τρόπους για να φορέσεις γραβάτα τη φετινή σεζόν με σοφιστικέ στυλ.

Χωρίς κόμπο

6 τρόποι να φορέσεις γραβάτα τον φετινό χειμώνα

Ή αλλιώς σαν φουλάρι. Μία μεταξωτή γραβάτα φαρδιά γραβάτα ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

 

 

 

 

 

 

Με δίπλωμα

ΓΡΑΒΑΤΑ

Και εδώ η ιδανική γραβάτα είναι η φαρδιά. Αντί για τον κλασικό κόμπο, περνάς απλά μέσα από την θηλιά τη γραβάτα σαν να τη διπλώνεις.

Καρό με καρό

ΓΡΑΒΑΤΑ

Από τους πιο κλασικούς και βρετανικούς συνδυασμούς. Ένα καρό κοστούμι συνδυάζεται άψογα με μία καρό γραβάτα, αρκεί το print να είναι διαφορετικό, αλλά ταιριαστό χωρίς να προκαλεί ιδιαίτερη φασαρία στο σύνολο και οι χρωματισμοί επίσης.

 

 

 

 

Ρίγα με ρίγα

ΓΡΑΒΑΤΑ

Κάποτε, το ριγέ κοστούμι αγαπούσε τη μονόχρωμη γραβάτα. Σήμερα, μία ρίγα δεν είναι σχεδόν ποτέ αρκετή σε ένα formal striped look. Επένδυσε σε διαφορετικά μεγέθη ρίγας, όπως λεπτή κάθετη ρίγα στο κοστούμι συνδυασμένη με φαρδιά, διαγώνια ρίγα στη γραβάτα.

Βελούδο

ΓΡΑΒΑΤΑ

Αντί για την πολυφορεμένη τις τελευταίες δύο σεζόν πλεκτή γραβάτα, προτίμησε φέτος το χειμώνα μία που να είναι καμωμένη από το "αρχοντικό" βελούδο.

 

 

 

 

 

Φωτιά στο κόκκινο

ΓΡΑΒΑΤΑ

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φετινής σεζόν κι επειδή τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια, ποιος καλύτερος τρόπος από το να χαρίσεις φως σε ένα μουντό, χειμωνιάτικο επίσημο σύνολο από το να επενδύσεις σε μία μονόχρωμη, αλλά σε έντονη απόχρωση γραβάτα. 

 

 

Από: Esquire ES

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Κανείς δεν έχει φορέσει πιο cool τα γυαλιά ηλίου από τον Jack Nicholson

Μία αναδρομή στο στυλ του "crazy Jack" του Χόλιγουντ με το αξεσουάρ – σήμα κατατεθέν του στο επίκεντρο.