Ένα ζευγάρι Nike Air Max 270 για τον Cristiano Ronaldo

Η επιλογή του CR7 διαθέτει προσεγμένες γραμμές και λεπτομέρειες, ξεχωρίζει για το μοντέρνο στυλ και προσφέρει απόλυτη άνεση.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 14 Ιανουαρίου 2022

Είναι μάλλον περιττό να σε πείσουμε πως ζούμε στην εποχή του athleisure στυλ, καθώς αυτό το βλέπεις παντού και από όλους. Το να πετυχαίνεις ένα αθλητικό ντύσιμο με τον πιο μη αθλητικό τρόπο έχει ένα μικρό -ή όχι και τόσο- μυστικό, που ακούει στο όνομα sneakers. Ασφαλώς, από την τάση δε θα μπορούσαν να εξαιρεθούν και οι σημαντικότεροι αθλητές του πλανήτη, οι οποίοι ούτως ή άλλως τρέφουν μία ιδιαίτερη αδυναμία για τον συγκεκριμένο τύπο παπουτσιών. Ανάμεσά τους και ο Cristiano Ronaldo, τα Nike Air Max 270 του οποίου είναι αλήθεια πως ζηλέψαμε λίγο.

Η επιλογή του Πορτογάλου σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε λευκό χρωματισμό, με πορτοκαλί πίσω μέρος και αντίστοιχου χρώματος λεπτομέρειες.

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα ζευγάρι που ο CR7 θα φορούσε σε οποιοδήποτε είδος ποδοσφαιρικής προπόνησης αλλά σίγουρα θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει στο γυμναστήριο, για οποιοδήποτε cardio workout.

Ένα ζευγάρι Nike Air Max 270 για τον Cristiano Ronaldo

Προσφέρουν ισχυρή αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα, ελαστική επένδυση από νεοπρένιο για σφιχτή εφαρμογή, ενδιάμεση σόλα 3 τμημάτων για ανθεκτικότητα καθώς και ειδικές τεχνολογίες για καλύτερο αερισμό.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ NIKE AIR MAX 270 ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ 3
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ NIKE AIR MAX 270 ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ 1

Πέρα από αυτά, πρόκειται για ένα παπούτσι που συνδυάζεται σχεδόν με οτιδήποτε. Αξίζει δε, να αναφερθεί πως η σύγχρονη εκδοχή του αντλεί έμπνευση από τα Air Max 180 και Air Max 93, με πιο φαρδιά γλώσσα αλλά και ρετρό λογότυπο.

> Διάβασε ακόμη: Τα Adidas του David Beckham φοριούνται πάντα και παντού

Σε περίπτωση που ψήθηκες να τα αποκτήσεις, μάθε πως η τιμή τους είναι στα €149,99 και κυκλοφορούν επίσης σε μερικά ακόμη χρώματα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Βρήκαμε το μυστικό της γοητείας του Cillian Murphy

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκπροσωπεί τον οίκο Versace.

Γραφει Νικη Κοντομηνα