Τα πιο άνετα εσώρουχα για το καλοκαίρι

Αίσθηση δροσιάς; Τσεκ! Ανάλαφρα; Τσεκ! Στιλάτα; Τσεκ! Ανακάλυψέ τα όλα εδώ.

Ξέρουμε από πρώτο χέρι πως κάποια κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας θεωρούνται δευτερεύουσας σημασίας και κάπως συμπληρωματικά. Τα εσώρουχά σου, ωστόσο, σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτήν. Εκτός, βέβαια, αν είσαι ο Joey Tribbiani από τα 'Φιλαράκια' και προτιμάς να φοράς δανεικά κοστούμια 'κομάντο', ΑΚΑ χωρίς εσώρουχο. Τότε, φυσικά, πάμε πάσο.

Αν πάλι δεν ταυτίζεσαι με αυτή την περίσσεια ελευθερία, καλό είναι να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στο κεφάλαιο 'εσώρουχο', το οποίο οφείλει -όπως και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου- να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σου.

Πού θα βρεις αυτά τα 'πολυπόθητα' εσώρουχα που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και ευχάριστη από ποτέ; Φυσικά, στα sloggi και συγκεκριμένα στη νέα συλλογή GO Natural, που είναι ότι πιο κοντινό στην αίσθηση 'κομάντο' που έψαχνες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, φορώντας όμως εσώρουχο.

Sloggi

Η συλλογή GO Natural είναι είναι το ίδιο απαλή, άνετη και ευκολοφόρετη με
την υπόλοιπη κλασική σειρά GO, αλλά με μία βασική διαφορά: Τα εσώρουχα είναι φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS, που τα κάνει φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και την απόλυτη επιλογή για περισσότερη δροσιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Sloggi

Απλά, άνετα, ανάλαφρα και το καλύτερο; Τα ανδρικά εσώρουχα της GO Natural θα τα βρεις σε fun συνδυασμούς χρωμάτων και μοντέρνα σχέδια, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε όλες τις δυνατές εφαρμογές, brief, hipster, short και boxer, για κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου.

Sloggi
Sloggi
Sloggi

Κάνε, λοιπόν, καλό στο περιβάλλον αλλά και στην εμφάνισή σου με τα GO Natural και ζήσε την απόλυτη άνεση αυτό το καλοκαίρι.


Πού θα βρεις τα sloggi

Facebook: https://www.facebook.com/sloggi

Instagram: https://www.instagram.com/sloggi/

E-shop: GO NATURAL by sloggi

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.