8 jackets κατευθείαν από το Pitti Uomo

Όλες οι τάσεις στο outerwear για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 από το μεγαλύτερο αντρικό fashion event παγκοσμίως.

Διανύοντας αισίως την 96η διοργάνωσή του, το Pitti Uomo άνοιξε αυλαία χθες, Τρίτη 11 Ιουνίου στη Φλωρεντία -θα διαρκέσει έως τις 14 του μήνα-, παρουσιάζοντας ό,τι νέο θα φορεθεί τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Τις εντυπώσεις στη μεγαλύτερη και πιο επιδραστική έκθεση αντρικής μόδας παγκοσμίως, που συμβαίνει δύο φορές το χρόνο -χειμώνα και καλοκαίρι-, έκλεψαν οι τάσεις στο outerwear με τα πανωφόρια που ακολουθούν να αναμένεται να φορεθούν κατά κόρον την ερχόμενη άνοιξη. Κάποια απ' αυτά είναι κλασικά, κάποια άλλα παραλλαγές των πρώτων.

Το τζην μπουφάν

8 jackets κατευθείαν από το Pitti UomoΗ Armani Exchange, εταιρεία ένδυσης που ανήκει στον οίκο του Giorgio Armani, λάνσαρε μία νεανική streetwear και sportswear συλλογή, όπου πρωταγωνιστούν τα t-shirts και τα denim jackets στην πιο μίνιμαλ και διαχρονική εκδοχή τους.

 

To bomber jacket

ΤΖΑΚΕΤ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑΚλασικό, αγαπημένο και ρετρό, το τζάκετ που επανέφερε στη μόδα ο Ryan Gosling μετά την εμφάνισή του στην ταινία Drive είναι ένα από τα all time classic του αντρικού outerwear. Το brand K-Way προτείνει ένα σχέδιο σε έντονο χρώμα από νάιλον ύφασμα.

 

 

Το Harrington jacket

ΤΖΑΚΕΤ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑΉ αλλιώς Baracuta είναι ένα ελαφρύ, ευέλικτο και ευκολοφόρετο τζάκετ, που ακροβατεί μεταξύ του bomber και του τζην μπουφάν. Το εμβληματικό brand Baracuta παρουσίασε στο Pitti Uomo ένα κομμάτι φτιαγμένο αποκλειστικά από ρετάλια άλλων Harringtons.

 

 

Το αδιάβροχο

ΤΖΑΚΕΤ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑΗ Barbour λάνσαρε την Weather Comfort collection, που αποτελείται από αδιάβροχα κομμάτια στις αποχρώσεις του μπλε, κόκκινου και χακί.

 

To fatigue jacket

ΤΖΑΚΕΤ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑΑντί για το πολυφορεμένο moto leather jacket, προτίμησε το fatigue. Αυτό προτείνει η εταιρεία Stewart, που ειδικεύεται στα δερμάτινα πανωφόρια και ο Barack Obama είναι από τους πιο πιστούς θαυμαστές της.

 

 

 

 

Το ελαφρύ φουσκωτό μπουφάν

ΤΖΑΚΕΤ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑΣτην αμάνικη ή μακρυμάνικη εκδοχή του και όχι σε μαύρο, αλλά σε έντονο χρώμα σύμφωνα πάντα με το brand Woolrich.

 

 

 

 

 

Η καμπαρντίνα

ΤΖΑΚΕΤ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑΑπό τα staple items κάθε αντρικής γκαρνταρόμπας, η καμπαρντίνα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και η Blauer το γνωρίζει πολύ καλά. Γι' αυτό και επένδυσε στην πιο μίνιμαλ, κομψή και καθημερινή εκδοχή της, όπως επίσης και στο πλέον κλασικό χρώμα της, το καμηλό.

 

 

 

Το technical παλτό

ΤΖΑΚΕΤ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑΑνθεκτικό, αδιάβροχο, κατάλληλο για αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και για casual looks, το technical παλτό της North Sails είναι αναμφίβολα ένα statement κομμάτι. Σίγουρα, δεν θα το φορούσαν όλοι.

 

 

 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.