Ο Shaquille O'Neal κυκλοφορεί cookbook

Το Shaq’s Family Style βγαίνει σύντομα στα ράφια και αποκαλύπτει μία άλλη πτυχή του θρύλου του ΝΒΑ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 24 Ιανουαρίου 2022

Για 20 ολόκληρες σεζόν, ο Shaquille O'Neal αποτέλεσε μία κυρίαρχη δύναμη στο ΝΒΑ. Ο Shaq ήταν ένας ασταμάτητος σέντερ ύψους 2,16 μ. και 147 κιλών, που συνήθως δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ούτε δύο, ούτε τρεις αντίπαλοι ταυτόχρονα. Πίσω από τη θρυλική καριέρα του στα παρκέ όμως, υπάρχει και ένας ακόμη ασυναγώνιστος συνδυασμός που αφορά τον ίδιο: Ο O'Neal και το φαγητό λοιπόν.

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι γνωστή η αγάπη του για το καλό (και πολύ) φαγητό, με τον ίδιο -κατά τη διάρκεια της καριέρας του- συχνά να ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ ακόμη και στην άλλη γωνιά του κόσμου, αποκλειστικά για να επισκεφθεί κάποια εστιατόρια. Πλέον, έχει αποσυρθεί και απολαμβάνει την post-NBA ζωή του, ασχολούμενος με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους project.

Ενα βιβλίο μαγειρικής για όλη την οικογένεια

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το βιβλίο μαγειρικής του, Shaq's Family Style: Championship Recipes for Feeding Family and Friends, το οποίο περιλαμβάνει 80 από τις καλύτερες συνταγές που γνώρισε ο ίδιος σε διάφορα μέρη που βρέθηκε, φαγητά από την παιδική του ηλικία και πράγματα που γνωρίζει να μαγειρεύει.

Μερικές από τις (μάλλον) λαχταριστές συνταγές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο είναι τα Sheet Pan BBQ Chicken Thighs με Sweet Potato Bake και Spicy Jambalaya με Andouille Meatballs. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν για τι πιάτα μιλάμε πάνω-κάτω.

> Διάβασε ακόμη: Flyfish Club, το πρώτο NFT εστιατόριο του κόσμου ανοίγει στη Νέα Υόρκη

Υπενθυμίζουμε πως ο Shaquille O'Neal συνηθίζει να ενημερώνει αρκετά συχνά τους συμπαρουσιαστές του -Charles Barkley, Kenny Smith και Ernie Johnson- στο δημοφιλές show Inside the NBA τι έφαγε πριν την εκπομπή, συνήθως με αναλυτικές λεπτομέρειες. Όταν η κουβέντα πηγαίνει στο φαγητό λοιπόν, ο 'Diesel' δε γίνεται να μείνει αμέτοχος. 

Το Shaq's Family Style: Championship Recipes for Feeding Family and Friends θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος