Η Marvel προσφέρει δωρεάν τα πιο δημοφιλή κόμικ της

Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα διαθέσει online χωρίς κόστος κάποια από τα πιο συλλεκτικά comics της.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 08 Απριλίου 2020

Πολλά εκατομμύρια fans της Marvel βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η δημοφιλής αμερικανική εταιρεία φρόντισε να κάνει κάτι γι' αυτούς, παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση για έναν ολόκληρο μήνα, σε ένα σημαντικό μέρος του αρχείου της. 

Μέχρι τις 4 Μαΐου, μέσω της υπηρεσίας Marvel Unlimited, οι χρήστες του ίντερνετ θα μπορούν να διαβάσουν χωρίς καμία χρέωση τις περιπέτειες των αγαπημένων τους σούπερ ηρώων στο κινητό ή το τάμπλετ τους, κατεβάζοντας την ομώνυμη εφαρμογή και επιλέγοντας την ένδειξη Free Comics. Αξίζει να αναφερθεί πως για την όλη διαδικασία δεν απαιτείται κανένα προσωπικό στοιχείο ή πληροφορία, όπως συμβαίνει με άλλες αντιστοίχου είδους διαδικτυακές προσφορές. 

Η Marvel προσφέρει δωρεάν τα πιο δημοφιλή κόμικ της
ΜΑΡΒΕΛ 2

Μεταξύ των τίτλων που είναι διαθέσιμοι συγκαταλέγονται τα Thanos Wins by Donny Cates, Civil War, Avengers vs. X-Men, Black Widow Vol. 1: S.H.I.E.L.D.'s Most Wanted, X-Men Milestones: Dark Phoenix Saga, The Final Host -Fantastic Four Vol. 1: Fourever και Captain Marvel Vol. 1: Higher, Further, Faster. 

Σπεύσατε.


Διάβασε ακόμη για τις νέες ημερομηνίες πρεμιέρας για τα blockbusters της Disney, το πρώτο κόμικ στην ιστορία της Marvel που πουλήθηκε για 1,2 εκ. δολάρια και την κατάρα των Fantastic Four

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κορυφαία best sellers όλων των εποχών

Εκατοντάδες εκατομμύρια πωλήσεις για τις πιο πολυδιαβασμένες σελίδες της ιστορίας.

Τα καλύτερα αθλητικά βιβλία για την καραντίνα

12 εξαιρετικές επιλογές που θα σου κρατήσουν συντροφιά ελλείψει κορυφαίων αθλητικών γεγονότων.