Bruce Sprinsteen και The Killers διασκευάζουν μαζί το Dustland

Το εν λόγω κομμάτι γράφτηκε από τον Brandon Flowers ως μία ωδή στους γονείς του Jeannie και Terry Flowers, και συγκεκριμένα κατά την περίοδο που η μητέρα του πάλευε με τον καρκίνο.

Να και κάτι που δεν είδαμε να έρχεται: Bruce Sprinsteen και The Killers αποκάλυψαν τη συνεργασία τους στο single Dustland. Το τραγούδι κυκλοφόρησε σήμερα μετά από σειρά από teasers και previews και ουσιαστικά αποτελεί μία νέα εκδοχή του τραγουδιού της μπάντας A Dustland Fairytale, του 4ου και τελευταίου single δηλαδή, του album Day & Age από το 2008. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κομμάτι γράφτηκε από τον Brandon Flowers ως μία ωδή στους γονείς του Jeannie και Terry Flowers, και συγκεκριμένα κατά την περίοδο που η μητέρα του πάλευε με τον καρκίνο. 


H πρώτη προσέγγιση και η "πλάκα"

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δήλωση του Flowers, το "αφεντικό" ήταν που τον πλησίασε τον Φεβρουάριο του 2020 και του πρότεινε να ηχογραφήσουν το τραγούδι μαζί.

"Παρακολουθώ το Glastonbury", σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε το μήνυμα του Springsteen. "Εσείς φίλοι μου, έχετε γίνει μία τρομερή μπάντα, αδερφέ. Λατρεύω το χρυσό κοστούμι. Πρέπει να κάνουμε μαζί Dustland μία μέρα. - Bruce".

Αρχικά ο Flowers πίστευε ότι ίσως ήταν κάποια πλάκα και γκούγκλαρε τον κωδικό της περιοχής. Όταν διαπίστωσε ότι ήταν από το Freehold του New Jersey πάλι δεν πείστηκε και έστειλε μήνυμα στο γιο του Springsteen Evan, ο οποίος επιβεβαίωσε τον αριθμό του πατέρα του. Για την ιστορία πάντως, και οι The Killers και ο Springsteen στο ενδιάμεσο κυκλοφόρησαν νέα albums, τα Imploding the Mirage και Letter to You αντίστοιχα. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.