Ποιος James Bond; O Henry Cavill θέλει να γίνει ο Captain Britain της Marvel

Κι αν ο Superman άλλαζε στρατόπεδο;

Ξεκινάω με ένα hot take: Δεν υπάρχει ιδανικότερος τύπος στο σημερινό Χόλιγουντ -ναι, ούτε εσύ Tom Hardy- που θα μπορούσε να μπει στο κοστούμι του (επόμενου) James Bond και να δείχνει τόσο  ̶γ̶α̶μ̶ά̶τ̶ο̶ς̶ κομψός και cool όσο ο Henry Cavill. Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει και ας μην επεκταθούμε περαιτέρω. Με νέα φαβορί να έχουν κάνει την εμφάνισή τους εσχάτως για να αντικαταστήσουν τον Daniel Craig, ο Cavill ρίχνει ματιές κι αλλού. Και πιο συγκεκριμένα στο Marvel Cinematic Universe

Μεταγραφή αεροδρομίου από την DC

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κανείς, είναι πώς γίνεται ένας τύπος που έχει στο μυαλό όλων καθιερωθεί ως Superman (άρα ως 'παιδί' της DC), μπορεί να μετακομίσει στο ακριβώς απέναντι στρατόπεδο. Θα σου πω, ακριβώς όπως ο Βασίλης Σπανούλης πήγε από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2011. Τόσο απλά.

> Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες γκανγκστερικές ταινίες όλων των εποχών

Το Man of Steel ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μεγάλος ρόλος του Henry Cavill αλλά έκτοτε έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια. Με νέους χαρακτήρες της DC όπως οι Wonder Woman, Aquaman και Shazam να αποκτούν δικές τους ταινίες και sequels αυτών, ο πιο κλασικός σούπερ ήρωας μπήκε σε δεύτερο πλάνο.

Για το λόγο αυτό, πολλοί στον μαγικό κόσμο που ακούει στο όνομα ίντερνετ, αναρωτιούνται: Μήπως να πήγαινε στη Marvel;

Σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter, o 38χρονος Άγγλος ηθοποιός μίλησε και γι' αυτό: "Έχω ίντερνετ και βλέπω τι γίνεται. Δεν θα ήθελα να υποδυθώ κάποιον χαρακτήρα που ήδη έχει παίξει κάποιος άλλος. Όλοι μέχρι τώρα έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην Marvel και θα είχε ενδιαφέρον κάτι καινούριο. Ναι, ο Captain Britain θα είχε πλάκα. Είδα πόσο όμορφα εκμοντερνίστηκε ο Captain America, οπότε για΄τι όχι; Άλλωστε λατρεύω που είμαι Βρετανός" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Cavill.

Ποιος είναι αυτός ο Captain Britain;

Φυσικά και γνωρίζεις τον Captain America, που με τεράστια επιτυχία ενσάρκωσε ο Chris Evans στην αμέσως προηγούμενη φάση του MCU. Σε περίπτωση που η επαφή σου με τα κόμικ της εταιρείας που ίδρυσε ο Stan Lee περιορίζονται στα basics, μάθε πως σε αυτό το πολύ συγκεκριμένο Σύμπαν, υπάρχει και Captain Britain.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ApexForm (@apexform)

Ο εν λόγω χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο παρθενικό τεύχος του Captain Britain Weekly, στις 13 Οκτωβρίου του 1976, για λογαριασμό μίας σειράς τευχών που η Marvel λάνσαρε αποκλειστικά στη Μεγάλη Βρετανία. Παραδόξως, δημιουργήθηκε από το αμερικανικό επιτελείο της εταιρείας (τον γεννημένο στο Λονδίνο συγγραφέα Chris Claremont και τους σχεδιαστές Herb Trimpe και Fred Kida).

> Διάβασε ακόμη: Οι ταινίες του Netflix για τις οποίες θα μιλούν όλοι τους επόμενους μήνες

Φυσικά, είχε συμπεριληφθεί σαν guest character και σε άλλες περιπέτειες μαζί με τον Nick Fury ή ακόμη και τους Fantastic Four αλλά η αλήθεια είναι πως δε γνώρισε ακριβώς και την υψηλότερη δημοφιλία, πόσο μάλλον αποδοχή από το πάντοτε απαιτητικό κοινό της Marvel. Ίσως λοιπόν ήρθε η ώρα να συμβεί και αυτό. Με τον -υποθετικά πάντα- Cavill στο ρόλο, αμέσως καλύτερα.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.