Rocky εναντίον Rambo

Ποιος θα κέρδιζε -εκτός από το θέαμα- σε μία πιθανή μονομαχία; Ο Sylvester Stallone απαντά.

Ο Rocky Balboa και ο John Rambo αποτελούν τα δύο iconic, εντυπωσιακά και κτηνώδη 'σκληρά καρύδια' που ενσάρκωσε ο Sylvester Stallone κατά την εποχή της μεγάλης δόξας του. Οπότε, λογικό το να αναρωτηθεί κάποιος fan, κάποια στιγμή στη ζωή του, το ποιος θα κέρδιζε αν αυτοί οι δυο φανταστικοί χαρακτήρες συναντιόντουσαν κάποια στιγμή και πάλευαν μεταξύ τους.

Ο Sly έχει την απάντηση

Ο 75χρονος σταρ των ταινιών δράσης που 'μεγάλωσαν' εμάς τους 30sth και βάλε -ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι σχεδόν πέθανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Rocky IV-  έπαιξε κι αυτός με την ιδέα της 'μάχης των μαχών', σε ένα πρόσφατο Insta post του.

'Ακόμα κι εγώ θα πλήρωνα για να δω κάτι τέτοιο', έγραψε ο Stallone. Αν οι δυο τους ήταν απλώς δύο άντρες που συναντιόντουσαν τυχαία στον δρόμο και την έπεφταν ο ένας στον άλλο χωρίς κανόνες, ο ίδιος πιστεύει πως αυτός που θα έμενε όρθιος θα ήταν ο Rocky. Κι αυτό γιατί οι γροθιές του θα αποδεικνύονταν πιο αποτελεσματικές από τις αντίστοιχες του Rambo. Αλλά αν ο Rambo μπορούσε να καταφέρει ένα takedown, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

'Αν η πάλη μεταφερόταν στο έδαφος, τότε ο Rambo θα ήταν εκείνος που θα κυριαρχούσε σε αυτή την πνιγμένη στο αίμα, κτηνώδη μάχη'.

> Διάβασε ακόμα: Η αληθινή ιστορία του Rocky Balboa

Κοινώς, ο Stallone τελικά άφησε την απάντησή του ανοιχτή ανάλογα με το σενάριο, με το αποτέλεσμα να εξαρτάται από το αν ο Rocky θα κατάφερνε να αναισθητοποιήσει τον Rambo με τις γροθιές του μέσα στα πρώτα λεπτά της συνάντησής τους.

Rocky εναντίον RamboGetty Images

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Ο Stallone συνεχίζει: 'Πιστεύω ότι εφόσον οι δυο τους δεν θα βρίσκονταν σε κάποιο ρινγκ αλλά σε εξωτερικό χώρο και, βασικά, θα είχαμε να κάνουμε με μια μάχη δρόμου, ο Rocky θα ήταν αυτός που θα κατάφερνε τις πρώτες πέντε-έξι μπουνιές'.

> Διάβασε ακόμα: Πρώτο trailer για το Rambo: Last Blood

'Αν αυτές δεν έβγαζαν εκτός μάχης τον Rambo, κάτι που δεν νομίζω ότι θα γινόταν παρεκτός κι αν ο εκείνος πιανόταν εξαπίνης, τότε οι δεξιότητες του Rambo θα επιδεικνύονταν σε όλο τους το μεγαλείο. Κάτι το οποίο σημαίνει απίστευτα λυσσασμένες επιθέσεις στα μάτια, τον λαιμό και κάθε ευάλωτο τμήμα του σώματός του, που θα οδηγούσαν τον Rocky στο έδαφος, κατασπαραγμένο'.

Σε κάθε περίπτωση, μετά από μια τέτοια μάχη, κανείς εκ των δύο αντρών δεν θα ήταν ξανά ο ίδιος.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.