Ο Jean-Claude Van Damme γεννήθηκε για να προκαλεί ζημιές

Ο βέλγος ηθοποιός γίνεται σήμερα 61 ετών και εμείς τον "καμαρώνουμε" να ρίχνει ανελέητο ξύλο διαχρονικά μέσα από ένα χορταστικό βίντεο.

O Jean-Claude Van Damme δεν είναι ένας συνηθισμένος ηθοποιός που απλά συμμετείχε σε ταινίες με πολεμικές τέχνες ή απλά μπόλικο ξύλο. Ο βέλγος ηθοποιός που κλείνει σήμερα, 18 Οκτωβρίου, τα 61 του χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 30 ταινίες, ωστόσο είχε προηγουμένως προλάβει να διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στο kick-boxing, όντας πρωταθλητής.

Ο Van Damme στο επαγγελματικό kick-boxing είχε 18 νίκες -όλες με knock out- και μόλις μία ήττα. Την ίδια περίοδο έγινε γνωστός σε όλον τον κόσμo, μάλιστα σε μια εποχή που οι Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis και Sylvester Stallone ξεκίνησαν να ρίχνουν το περισσότερο κινηματογραφικό ξύλο, ο Van Damme ήταν πολυτέλεια. 

> Διάβασε ακόμη: Μυστικά προπόνησης από τον Jean-Claude Van Damme

Ο αθλητής που μετατράπηκε σε κινηματογραφικό αστέρα είναι ένας άνθρωπος με λίγα λόγια και πολλές κραυγές. Ακόμα κι όταν έπαιζε σε ένα αυθεντικό δράμα, όπως το Lionheart, οι χαρακτήρες του έβγαζαν το λαιμό τους από τις φωνές. Ο Van Damme γεννήθηκε για να προκαλεί ζημιές. Κι εμείς γεννηθήκαμε για να τον βλέπουμε. Πρόσφατα δημιουργήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο που παρουσιάζει τα χτυπήματα του Van Damme σε κάθε του ταινία, από το Cyborg του 1989 μέχρι το Pound of Flesh του 2015. Είναι αιματηρό. Είναι ανελέητο (και γι᾽αυτό πρέπει να είσαι πάνω από 18 για να μπορείς να το δεις). Είναι ο Van Damme.

Το supercut που συνοψίζει την καριέρα του Van Damme

Χρόνια πολλά, Jean-Claude Van Damme, με πολλά χαστούκια ακόμα! 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.