Ένας από αυτούς τους 3 σκηνοθέτες θα κάνει την ταινία του 25ου Bond

Αυτός που θα πάρει τη θέση του Danny Boyle δεν ονομάζεται Christopher Nolan.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 06 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά την αποχώρηση του Danny Boyle από την καρέκλα του σκηνοθέτη για την 25η ταινία του James Bond, οι φήμες φούντωσαν για τον επόμενο που θα αναλάβει την δουλειά. Christopher Nolan, Kathryn Bigelow, Edgar Wright, Guy Ritchie και πλήθος άλλων ενεπλάκησαν στην κούρσα της διαδοχής γι' αυτόν που θα καθίσει πίσω από την κάμερα στο Bond 25.

Ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως 3 άτομα φαίνεται να έχουν προβάδισμα. Το Variety αναφέρει ότι ο Γάλλος Yann DeMange (του επερχόμενου White Boy Rick) είναι το απόλυτο φαβορί, με τον Bart Layton (American Animals) και την SJ Clarkson (που θα σκηνοθετήσει το επόμενο Star Trek).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ακόμη ότι ο Boyle είχε πάρει αρχικά τη δουλειά, υπό δύο όρους: Αφενός θα του επέτρεπαν να τελειώσει όλα τα concepts που έτρεχε το καλοκαίρι που μας πέρασε και αφετέρου, να γράψει το σενάριο μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του John Hodge. Πήρε διαβεβαιώσεις και για τα δύο, τελικά αποχώρησε τον Αύγουστο

Όποιος κι αν πάρει τη δουλειά του Boyle, θα πρέπει να προσληφθεί άμεσα καθώς ο στόχος είναι το Bond 25 να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2019. Κάτι που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο αν αναλογιστεί κάποιος και τον ρόλο που πήρε ο Daniel Craig στο Knives Out του Rian Johnson. Αυτό ίσως να έρθει σε αντιδιαστολή με τα γυρίσματα του επόμενου φιλμ του 007, που πρέπει να ξεκινήσει γυρίσματα τον Δεκέμβριο. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Bridges, Hemsworth και Hamm περνούν "Δύσκολες ώρες στο Ελ Ροαγιάλ"

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πολυαναμενόμενο θρίλερ μυστηρίου.

Διαγωνισμός: 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Η Τζούλιετ, Γυμνή"

Δες πρώτος την indie κομεντί της χρονιάς, αυτή την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.