Νέο σενάριο στα σκαριά για το Bond 25

Δύο συνήθεις ύποπτοι επιστρέφουν στη συγγραφή της νέας ιστορίας του 007.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 17 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά την αποχώρηση του Danny Boyle από την καρέκλα του σκηνοθέτη του Bond 25 και με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για νέο σενάριο της πολυαναμενόμενης ταινίας James Bond. Ο λόγος; Σύμφωνα με πηγές, ο Boyle είχε θέσει τον εξής όρο για να δεχθεί αρχικά τη δουλειά: Να γράψει το σενάριο μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του John Hodge. Αυτό δηλαδή που πήρε μαζί του όταν αποφάσισε να απομακρυνθεί/να τον απομακρύνουν από το πρότζεκτ.

Το σεναριακό κενό ανέλαβε να καλύψει το δίδυμο των Neal Purvis και Robert Wade, οι σεναριογράφοι που γράφουν τις ιστορίες του 007 από τ0 1999 και το "Ο κόσμος δεν είναι αρκετός" μέχρι σήμερα. Μάλιστα, δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι το νέο σενάριο θα αποτελεί ένα "πάντρεμα" της οπτικής του Boyle και εκείνης των Purvis και Wade.

Και αφού το ζήτημα του σεναρίου λύθηκε, αναμένουμε να λυθεί και εκείνο της σκηνοθεσίας. Μην ξεχνάμε ότι τον Bond 25 θα κάνει πρεμιέρα μες στο Νοέμβριο του 2019, οπότε τα χρονικά περιθώρια έχουν ήδη αρχίσει να στενεύουν.

Από: Esquire 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η Αγγλία παραμιλά με το Bodyguard, το νέο πολιτικό θρίλερ του BBC

Μία βόλτα στα σκοτεινά μονοπάτια της βρετανικής πολιτικής.

Όλες οι νέες δουλειές που θα δούμε προσεχώς από τον Tom Hardy

Ο πιο φορμαρισμένος ηθοποιός της Γης ετοιμάζει 8 νέα χτυπήματα.