Ο Kit Harington θα παίξει στο Eternals της Marvel

Θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Black Knight.

Κάτι που ελάχιστοι fans της Marvel θα περίμεναν, είναι να δουν τον Jon Snow να εντάσσεται στην επόμενη φάση ταινιών του πιο καυτού κινηματογραφικού saga των τελευταίων ετών. Από την πλευρά του, ο Kit Harington εξετάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματα της καριέρας του μετά την τεράστια επιτυχία του Game of Thrones και μία από τις πρώτες του επιλογές σχετίζεται με το Marvel Cinematic Universe.

Την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Disney D-23 Expo, ανακοινώθηκε ότι ο 33χρονος Άγγλος ηθοποιός θα συμμετέχει σε επόμενη ταινία της Marvel. Οι φήμες έκαναν αρχικά λόγο για τον διάδοχο του Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine αλλά ο Harington θα παίξει τελικά στο Eternals της Chloé Zhao, όπου μεταξύ άλλων θα επανενωθεί με τον Richard Madden - τον Robb Stark του GoT. Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί είναι ο Black Knight. 

Ο Kit Harington θα παίξει στο Eternals της Marvel

Ποιος είναι ο Black Knight

Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που σχεδιάστηκε από τους Roy Thomas και John Buscema, κάνοντας την πρώτη εμφάνισή του στις σελίδες των κόμικ το 1967 - συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου και στο The Avengers #47. Είναι το alter ego του Dane Whitman, ενός άντρα που κατοικεί στη Μασαχουσέτη και ο οποίος είναι απόγονος του θρυλικού ιππότη Sir Percy of Scandia, από την εποχή του Βασιλιά Αρθούρου. Παράλληλα, είναι ανιψιός του supervillain Nathan Garrett που τυγχάνει να κυκλοφορεί κι αυτός με το προσωνύμιο Black Knight. Ο Whitman πήρε το εν λόγω όνομα με σκοπό να αποκαταστήσει τη φήμη του και την τιμή της οικογένειάς του. Βασικό του όπλο είναι το Ebony Blade, ένα θρυλικό ξίφος που θεωρείται το νέο Εξκάλιμπερ και περνούσε από γενιά σε γενιά. Σταδιακά ο χαρακτήρας κέρδισε αρκετές συμπάθειες για να "αναγκάσει" τελικά την Marvel να τον εντάξει στην ομάδα των Avengers.

MARVEL ETERNALS BLACK KNIGHT

Το Eternals αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Νοεμβρίου 2020. Σε αυτό θα πρωταγωνιστήσουν ακόμη οι Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan και Kumail Nanjiani.


Διάβασε ακόμη για τους Dark Avengers, την κατάρα των Fantastic Four και γιατί ο Chris Evans θα είναι για πάντα ο Captain America.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος