Έρχεται το The Last Dance του Magic Johnson

Η ιστορία και η τεράστια καριέρα του σταρ των Los Angeles Lakers θα γίνουν ντοκιμαντέρ, έπειτα από αυτά για τον Michael Jordan και τον Kobe Bryant.

Μετά την τεράστια επιτυχία του The Last Dance, φαίνεται ότι τα αθλητικά docuseries είναι το νέο trend που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα τηλεοπτικά δίκτυα και οι πλατφόρμες streaming. Έτσι, μετά τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, ένας ακόμη τεράστιος σταρ του ΝΒΑ θα δει την καριέρα και τη ζωή του να καταγράφονται στη μικρή οθόνη. Ο Earvin Magic Johnson, ένας πραγματικός θρύλος του παιχνιδιού και ένας εκ των σημαντικότερων παικτών των Lakers ever, θα αποκτήσει το δικό του ντοκιμαντέρ. 

Έρχεται το The Last Dance του Magic Johnson

Όπως αναφέρει το Variety, η εταιρεία παραγωγής XTR, η Hwood Media, το NSV και η Delirio Films, έχουν ήδη δώσει τα χέρια για να οπτικοποιήσουν την πορεία του πεντάκις πρωταθλητή του ΝΒΑ και πιθανότατα του καλύτερου play maker που πάτησε ποτέ παρκέ. Το ντοκιμαντέρ του Magic Johnson θα περιλαμβάνει υλικό από συνεντεύξεις, προπονήσεις, παιχνίδια, οικογενειακές στιγμές καθώς και δηλώσεις άλλων μύθων του σπορ, όπως ακριβώς έγινε και στην παραγωγή του Jason Hehir

Η ζωή και η καριέρα του Johnson θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί με εκείνη του Jordan, καθώς μιλάμε για έναν αθλητή που κέρδισε 3 φορές το βραβείο του MVP στη λίγκα και άλλες τόσες στους Τελικούς, έπαιξε σε 12 All Star Games και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, το 1992, ως μέλος της αυθεντικής Dream Team.

Παράλληλα, σόκαρε τον πλανήτη το 1991, όταν αποκάλυψε πως είναι φορέας του AIDS - έκτοτε έχει πρωτοστατήσει στην υποστήριξη της έρευνας και των εκστρατειών για την πρόληψη και τη θεραπεία του HIV. Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση τρέχει διάφορες επιχειρήσεις ενώ έχει βρεθεί σε σημαντικά πόστα στους Lakers.

"Είναι μία περίεργη εποχή όπου χρειαζόμαστε παραγωγές για τους αθλητικούς μας ήρωες περισσότερο από ποτέ. Ο Magic Johnson είναι ένας πραγματικός θρύλος και ένα παράδειγμα για τον καθένα. Νιώσαμε την ανάγκη να μεταφέρουμε το ταξίδι του στους τηλεθεατές και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο CEO του XTR Bryn Mooser. Η παραγωγή θα χρηματοδοτηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της από το NSV, ένα media fund των Jordan Fudge, Jeremy Allen and Zach White που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και την καινοτομία, από όπου κι αν προέρχονται. 

ΜΑΤΖΙΚ ΤΖΟΝΣΟΝ 1
ΜΑΤΖΙΚ ΤΖΟΝΣΟΝ 2

Το ντοκιμαντέρ για τον Magic Johnson θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά από εκείνο για τον Kobe Bryant, που γυρίστηκε πέρυσι, πολύ πριν τον τραγικό θάνατο του Black Mamba.


φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.