Είναι αυτό το Survivor που θέλουμε να βλέπουμε;

Μερικές σκέψεις για το reality επιβίωσης που σαρώνει σε τηλεθέαση και Twitter.

Γράφει: Esquire Editors 01 Απριλίου 2021

Δεν μπορώ να πω ότι λατρεύω το Survivor, αλλά είμαι από αυτούς που αν βλέπω ότι έχει ωραίους χαρακτήρες όχι απλά θα το παρακολουθήσω, αλλά θα φανατιστώ κιόλας. Κι ας το ξεχάσω το επόμενο μισάωρο. Τα πρώτα Survivor του MEGA δεν τα είδα, ήμουν και μικρός άλλωστε. Όμως παρακολούθησα επεισόδιο - επεισόδιο όλο τον κύκλο του 2017, αρκετές στιγμές από αυτόν του 2018 και μετά το άφησα στην άκρη γιατί μου φαινόταν πραγματικά αδιάφορο.

> Διάβασε ακόμη: Τριαντάφυλλος, αυτός ο προβοκάτορας

Άλλωστε, είμαι ένας τυπικός τηλεθεατής στο τέλος κάθε ημέρας, κουράζομαι ακόμα και από το πιο αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόγραμμα, άμα το βλέπω συνέχεια - τα τελευταία χρόνια νομίζω πως είναι η Ελένη Μενεγάκη, για να λέμε την αλήθεια, μαζί με τη Ναταλία Γερμανού.

Ορκισμένο να πετύχει

Επιστρέφοντας στο Survivor, εδώ και καιρό αντιλαμβάνομαι πως το φετινό είναι ένας καλός κύκλος, από αυτούς που είναι ορκισμένοι για επιτυχία. Άλλωστε, οι άνθρωποι που το χτίζουν ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Ξεκίνησε και έμοιαζε πολύ με αυτόν του 2017. Γνωστά άτομα με έντονη προσωπικότητα, χωρίς απαραίτητα να είναι οι πιο επίκαιροι celebrities, αλλά και πρόσωπα που "σκάνε" μπροστά στον φακό.

Η συνταγή άλλωστε για τον ΣΚΑΪ είχε τεσταριστεί στο πρόσφατο Big Brother, που περιπτώσεις σαν την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Γρηγόρη Τσεκούρα για μένα είναι πολύ... τηλεοπτικές.

Από το φετινό Survivor τα άλογα κούρσας στο καστ του ριάλιτι ήταν προφανή από την πρώτη μέρα. Η Κάτια Ταραμπάνκο, αν άντεχε, αυτή τη στιγμή θα ήταν αδιαπραγμάτευτα η νικήτρια. Ήταν τεράστιο λάθος η αποχώρησή της για την πορεία του Survivor και έπρεπε με κάθε κόστος να καλυφθεί το κενό στην απήχηση που είχε το ριάλιτι εξαιτίας της.

> Διάβασε ακόμη: Κι αν ο Τζέιμς Καφετζής είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Survivor;

Κάπου εκεί η παραγωγή αποφάσισε να μας συστήσει τον πρίγκιπα James, την pop Mariposa, την πάντα αξιοπρόσεκτη Ελευθερία και την ιντριγκαδόρα Μαριαλένα. Όλοι αυτοί είναι άηττητο καστ "καλών" παικτών που θα μπορούσαν να κρατήσουν το reality μέχρι την τελευταία μέρα. Όμως και εδώ υπήρξαν ατυχίες μιας και η κατάσταση με την υγεία τους δεν επέτρεψε να ακολουθηθεί το ιδανικό σενάριο.

> Διάβασε ακόμη: Το Survivor είναι και επίσημα πια το show του Τριαντάφυλλου

Σε άλλα νέα, εγώ κατάλαβα τότε πως η ιστορία έπρεπε κάπως να αλλάξει. Ο πρίγκιπας λοιπόν έγινε κακός και εγωιστής, ενώ το "καλός" ταυτίστηκε με το "αστείος" και κάπου εκεί ήταν που οι προβολείς γύρισαν στον Ντάφυ.

Η συνέχεια στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος