Τα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Νοέμβριο

Το Tiger King 2 και όλα τα φρέσκα ντοκιμαντέρ που καταφθάνουν προσεχώς στο Netflix.

Κάθε μήνα, τα ντοκιμαντέρ του Netflix -πρωτότυπα ή μη- δίνουν το κάτι διαφορετικό στο περιεχόμενο της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming. Το τελευταίο χρονικό διάστημα το εν λόγω είδος έχει γίνει πιο δημοφιλές από ποτέ, οπότε μέσα στο μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αρκετά προγράμματα που αφορούν τη ζωή -οποιουδήποτε είδους- στον πλανήτη. Σε περίπτωση που αναζητάς κάποιο highlight, μάθε πως καταφθάνει το Tiger King 2. Αναλυτικά:

Κυνηγώντας Φονιάδες/ Catching Killers

Οι ερευνητές υποθέσεων διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των υπεράνθρωπων προσπαθειών τους σε αυτήν τη σειρά αληθινών εγκλημάτων.

Διάβασε ακόμη: Έχουμε ημερομηνία και νέα στοιχεία για την 4η σεζόν του Ozark

Από: 4/11/2021

Εκπληκτικά Ζώα: Σεζόν 1/ Animal

Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.

Από: 10/11/2021

Tiger King 2

Οι ανατροπές συνεχίζονται. Το "Tiger King" επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν που εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στα μυστήρια και τις περσόνες που μαγνήτισαν το κοινό.

> Διάβασε ακόμη: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το sequel του Tiger King

Από: 17/11/2021

Πήγαινέ με Σπίτι/ Lead Me Home

Πασχίζοντας να επιβιώσουν και μόνο, οι άστεγοι της Καλιφόρνιας υποφέρουν με την αύξηση των εξόδων στέγασης που αναγκάζουν περισσότερους μειονεκτούντες να ζουν στον δρόμο.

Από: 18/11/2021

Εξηγήσεις: Το Ανθρώπινο Μυαλό: Σεζόν 2/ The Mind, Explained: Season 2

Το μυαλό μας μπορεί να μεγαλουργήσει, αλλά και να υπονομεύσει τις καλύτερές μας προθέσεις. Μάθετε για την επιστήμη πίσω από τη δημιουργικότητα, την πλύση εγκεφάλου κ.ά.

Από: 19/11/2021

> Διάβασε ακόμη: Φθινοπωρινό σινεμά, βγαλμένο μέσα από τη ζωή

14 Βουνοκορφές: Όλα Είναι Δυνατά/ 14 Peaks: Nothing is Impossible

Ο ορειβάτης Νιμς Πέρζα οδηγεί μια ομάδα Σέρπα σε υψόμετρο πάνω από 8.000 μέτρα με στόχο να ανέβουν μέσα σε 7 μήνες 14 κορυφές και να σπάσουν το ρεκόρ των 7 χρόνων.

Από: 29/11/2021

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.