Το Last Dance των Los Angeles Lakers είναι εδώ

Μία πρώτη ματιά στο Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 10 Δεκεμβρίου 2021

Οι πρώτες εικόνες αλλά και ένα πρώτο trailer για τη μίνι σειρά Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty δόθηκαν στη δημοσιότητα και όλοι ανυπομονούν για τη νέα σειρά του HBO που θα καταγράφει την προσωπική και αθλητική ζωή των αστέρων των Los Angeles Lakers κατά τη χρυσή για το θρυλικό franchise του ΝΒΑ δεκαετία του 1980.

Η σειρά που δημιούργησαν οι Adam McKay (Anchorman, Ant-Man, Don't Look Up), Max Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island, Hypnotic) και Jim Hecht (Ice Age) βασίζεται στο βιβλίο του Jeff Pearlman, Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s. Η παραγωγή θα ανήκει στην εταιρεία του McKay, Hyperobject Industries.

Αρχικά, να πέσει το trailer:

It's Showtime!

Ακόμη κι αν κάποιος δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, αποκλείεται να μην έχει ακούσει για τους περιβόητους Λιμνάνθρωπους των 80s, μία από τις κορυφαίες δυναστείες στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού. Την ιστορία αυτών λοιπόν πραγματεύεται το Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty.

Το Last Dance των Los Angeles Lakers είναι εδώHBO
ΣΕΙΡΑ HBO WINNING TIME: THE RISE OF THE LAKERS DYNASTY 2022 1HBO
ΣΕΙΡΑ HBO WINNING TIME: THE RISE OF THE LAKERS DYNASTY 2022 2HBO

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι John C. Reilly σαν Jerry Buss, Jason Clarke σαν Jerry West, Quincy Isaiah σαν Magic Johnson, Solomon Hughes σαν Kareem Abdul-Jabbar, Adrien Brody σαν Pat Riley, Sally Field σαν Jessie Buss, Michael Chiklis σαν Red Auerbach και Sean Patrick Small σαν Larry Bird.

Προφανέστατα και πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια ώστε το sports drama να εξελιχθεί περισσότερο σαν genre, με τις πλατφόρμες streaming να αποτελούν το μάλλον ιδανικότερο μέσο για τέτοιου είδους προσπάθειες. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και πριν 1,5 χρόνο με το The Last Dance του Jason Hehir στο Netflix - αν και αυτό είχε περισσότερο χαρακτήρα ντοκιμαντέρ. 

> Διάβασε ακόμη: Κι αν το The Last Dance ήταν ένα μεγάλο ψέμα;

Σε κάθε περίπτωση, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ποντάρουν σε αληθινές, συναρπαστικές αθλητικές ιστορίες, στο νέκταρ της νοσταλγίας που όλοι θέλουν να 'πιουν' ξανά και ξανά και, κυρίως, σε πραγματικά καλοφτιαγμένες παραγωγές που συνδυάζουν τα πραγματικά γεγονότα με έξοχη απεικόνιση και ενδιαφέρον storytelling. 

Η σειρά των 10 επεισοδίων αναμένεται στο HBO τον Μάρτιο του 2022.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.