Σειρές για να δεις, όταν τα έχεις δει όλα

Under the radar σειρές που αξίζουν την προσοχή σου, ειδικά αν έχεις δει οτιδήποτε βλέπεται.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 31 Ιανουαρίου 2022

Σειρές, σειρές και σειρές. Νομίζεις ότι έχεις τερματίσει το άθλημα της σειράς; Ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο καλό να δεις;Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος σε πιάνει κατάθλιψη μετρώντας τους μήνες που πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να βγει ο επόμενος; Ο καθένας σου λέει το μακρύ του και το κοντό του για το ποια αξίζει να ξεκινήσεις όσο περιμένεις να αρχίσει πάλι το Οzark, το Cobra Kai και όλα τα σχετικά; Ο,τι βλέπεις σου φαίνεται πλέον μάπα;

Εδώ είσαι. Σου έχουμε κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες και μάλλον υποτιμημένες τηλεοπτικές σειρές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Βολέψου με κάποια.

Designated Survivor/ Επιζών της Επόμενης Μέρας

Στο πολιτικό θρίλερ του David Guggenheim, ο Thomas Kirkman (Kiefer Sutherland) γίνεται ξαφνικά Πρόεδρος των ΗΠΑ μετά από μία τρομοκρατική επίθεση κατά την οποία σκοτώνεται όλο το αμερικανικό Κοινοβούλιο. 

Ash vs Evil Dead

Τα ratings των χρηστών στο IMDB της δίνουν ένα ξεγυρισμένο 8.4/10 που μόνο λίγο δεν είναι. Αρρωστάκια του "Το Πρόσωπο του Κακού" και γενικά της cult καλλιτεχνίας, ιδού η σειρά σας.

> Διάβασε ακόμη: Οι πιο υποτιμημένες σειρές του Netflix

Το "Ash vs Evil Dead" είναι το παρόν της κινηματογραφικής τριλογίας "Evil Dead" που έγραψε τη δική της ιστορία στις ταινίες τρόμου των '80s με τον ίδιο σκηνοθέτη (Sam Raimi) και τον ίδιο πρωταγωνιστή (Sam Campbell). Splatter, σεξ, χιουμοράκι και η Lucy Lawless σε ρόλο που θα ζήλευε ως και η Λουκρητία στο "Σπάρτακο".

The Leftovers

Το HBO την έριξε στο τηλεοπτικό τραπέζι ως γερό χαρτί αλλά για κάποιο λόγο όταν ήρθε η σειρά της να παίξει, το ποντάρισμα δεν ήταν δυνατό. Να, λοιπόν, τι έκανε ο συγγραφέας του Lost, Damon Lindelof όταν αποφάσισε να ασχοληθεί και πάλι με την τηλεόραση.

> Διάβασε ακόμη: 6 σειρές σαν το Ozark

Αλλιώς, η ζωή του κόσμου σε μια συνηθισμένη αμερικανική πόλη και από εκεί σε όλο τον πλανήτη γίνεται εφιάλτης όταν επέρχεται κάτι σαν Δευτέρα Παρουσία και άνθρωποι, παιδιά, σκυλιά, αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς σε ποσοστό 2%. 

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.