Οι καλύτερες σειρές του Netflix αυτήν τη στιγμή

Οι σειρές που βλέπουν όλοι τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο (ναι, μιλάμε για την καθιερωμένη πια ενημέρωση για τις καλύτερες σειρές του Netflix). Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, λέγοντας 'οι καλύτερες σειρές' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον, γιατί προφανώς σιγουράκια όπως το The Blacklist που κάθε εβδομάδα ανανεώνεται με νέο επεισόδιo, παραμένουν σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. 

Stranger Things

Από τις 27 Μαΐου που κυκλοφόρησε, βρίσκεται στην κορυφή, όχι τυχαία προφανώς. Μάλιστα, είναι η μοναδική σειρά που μέχρι στιγμής δείχνει να πλησιάζει κάπως το ρεκόρ του Squid Game σε θεάσεις, αλλά έχουμε ακόμη καιρό για αυτό.

>Διάβασε ακόμη: Η 5η σεζόν του Stranger Things ίσως αργήσει περισσότερο από ό,τι αντέχουμε

Για την ώρα, αναμένουμε το 2ο μέρος της 4ης σεζόν την 1η Ιουλίου, και βλέπουμε. 

Peaky Blinders

Η έκτη και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders μπορεί να κυκλοφόρησε στο Netflix, αλλά η ιστορία για τον Tommy Shelby και τους δικούς του στο Μπέρμιγχαμ δεν έχει τελειώσει. Αντί να ολοκληρωθεί η σειρά στην τηλεόραση, όπως έχεις ήδη διαβάσει πολλάκις στο Esquire, το τελευταίο κεφάλαιο της θα θα προβληθεί στον κινηματογράφο, όπως έχει επιβεβαιώσει και επισήμως ο Steven Knight εδώ και καιρό. 

Ιδιωτικότητα - Intimacy 

Το βίντεο ερωτικού περιεχομένου μίας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο. Πιστεύω πως η πρωταγωνίστρια, όλο και κάτι θα σου θυμίσει. 

Δεν Με Ξέρεις - You Don't Know Me 

Ό,τι πιο εύκολο για να παρακολουθήσεις, αν δε θέλεις να δεσμευτείς με κάτι που διαρκεί πάνω από 4 επεισόδια: Όταν όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν, ένας άντρας που κατηγορείται για φόνο χρησιμοποιεί την τελική επιχειρηματολογία για να μιλήσει για τη σχέση του με μια γυναίκα.

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ταινία Peaky Blinders

First Kill  

Ο έρωτας μπερδεύει τις έφηβες Juliette και Calliope. Η μία είναι βαμπίρ, η άλλη είναι κυνηγός βρικολάκων, αλλά και οι δύο είναι έτοιμες να ρίξουν το πρώτο βέλος.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.