Ούτε που φαντάζεσαι πόσα τσιγάρα κάπνισε ο Cillian Murphy στο Peaky Blinders

Η τέχνη θέλει θυσίες...

Το Peaky Blinders συνεχίζει και καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές από το 2013 μέχρι και σήμερα παρότι έχει τελειώσει. Η βρετανική σειρά ακολουθεί τον Tommy Shelby του Cillian Murphy και την αδίστακτη συμμορία του καθώς περιηγούνται στην Αγγλία στο χρονικό διάστημα μεταξύ των παγκόσμιων πολέμων. Ο ηθοποιός ωστόσο, για τον εν λόγω ρόλο, κλήθηκε να ανταποκριθεί σε διάφορες προκλήσεις. 

Εκτός από τις απαιτήσεις της παραγωγής, καθώς και τη μάχη για την τηλεθέαση μεταξύ άλλων επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών, το Peaky Blinders κράτησε κάποια μυστικά, μεταξύ των οποίων, ο αριθμός των τσιγάρων που έπρεπε να καπνίσει ο Murphy. Αρκεί να σου πούμε, πως ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι ένιωθε "κατεστραμμένος" στο τέλος των γυρισμάτων.

Πόσα τσιγάρα κάπνισε ο Cillian Murphy στο Peaky Blinders;

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης, ο Cillian Murphy μίλησε για την ένταση του χαρακτήρα του και τον αριθμό των τσιγάρων που έπρεπε να καπνίσει, αν και διευκρίνισε, ότι δεν ήταν "αληθινά".

"Η φύση του χαρακτήρα είναι καθηλωτική. Είναι ένας απίστευτα εξαντλητικός χαρακτήρας για να τον παίξεις. Ο Tommy είναι πάντα ενεργός, μοιάζει σαν να μην κοιμάται ή να μην τρώει ποτέ. Είναι τόσο πνευματώδης, έξυπνος και δυναμικός, όλα όσα θα ήθελε να είναι", δήλωσε ο ηθοποιός στο Birmingham Live .

"Πάντα φεύγω κατεστραμμένος αλλά με την αίσθηση ότι κάναμε κάτι. Νομίζω ότι αυτός είναι ο πιο χτυπημένος συναισθηματικά Tommy που έχουμε δει ποτέ. Όταν απειλείται η οικογένειά του, τότε είναι που χάνει τον έλεγχο και γίνεται πολύ, πολύ επικίνδυνος. Δεν κάπνιζε, αλλά στη συνέχεια ο χαρακτήρας κάπνιζε όλη μέρα και όλη νύχτα. Εγώ χρησιμοποιώ πούρα με τριαντάφυλλο βοτάνων, είναι περίπου πέντε την ημέρα! Ζήτησα από τους τύπους με τα σκηνικά να μετρήσουν πόσα χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια ενός σετ και είναι 3 χιλιάδες."

Η σειρά Peaky Blinders ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022, μετά από 6 σεζόν ακατάπαυστης συννεφιάς, βαριάς προφοράς και, όπως αποδεικνύεται, πολλών μα πολλών τσιγάρων. Ευτυχώς για τον Murphy, δεν ήταν αληθινά. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.