Νοστιμότερο lockdown με Soho Βurgers
Μία νέα αλυσίδα εστιατορίων με ειδίκευση το burger καταφθάνει, με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Πλούσια γεύση από την πρώτη κιόλας δαγκωνιά. Αυτό υπόσχονται τα Soho Βurgers, που απευθύνονται στους fans του μπιφτεκόψωμου αλλά σίγουρα όχι μόνο σε αυτούς. Πώς να μην το κάνουν, άλλωστε, όταν στο νέο αυτό εγχείρημα έχει βάλει τη σφραγίδα του ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος;
Οι επιλογές πολλές και πολλά υποσχόμενες, με ποιοτικές πρώτες ύλες και το μεράκι του σεφ Σκαρμούτσου, σε ένα ολοκαίνουριο concept που αντλεί έμπνευση από τα Ignite Restaurants. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το motto "Από το Λονδίνο με αγάπη" που τα συνοδεύει. Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας έχει ήδη ξεκινήσει να μοιράζει γεύση στα βόρεια προάστια (λόγω των συνθηκών, προς το παρόν, μέσω delivery από Wolt, efood και Box), ενώ σύντομα θα υπάρξει επέκταση σε αρκετές ακόμη περιοχές της Αθήνας.
Το Smokey BBQ με μοσχαρίσιο κιμά σε brioche, διπλό τυρί cheddar, μπέικον, onion rings, iceberg και καπνιστή "Soho" bbq mayonnaise και το Mushroom and Truffle με μοσχαρίσιο κιμά, τυρί Fontina, τομάτα, iceberg, μανιτάρια Portobello, καραμελωμένα κρεμμύδια και μαγιονέζα με τρούφα είναι δίχως αμφιβολία δύο από τα highlights, τα οποία πλαισιώνονται -φυσικά- από τραγανές τηγανητές πατάτες με μπέικον και cheddar. Υπάρχει ακόμη και το falafel σε brioche με διπλό τυρί cheddar, τομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και super Soho σως για εκείνους που αποφεύγουν το κρέας.
Για εκείνους που επιθυμούν και το κατάλληλο pairing, τα Soho Burgers σε φέρνουν και πιο κοντά στο Clumsies, καθώς από αυτά μπορείς να παραγγείλεις και τα περίφημα εμφιαλωμένα cocktails του κορυφαίου ελληνικού μπαρ αλλά και τα θαυμάσια παγωτά Kayak, καθώς κανένα γεύμα δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το επιδόρπιο.
Info
Facebook: Soho Burgers
Instagram: Soho Burgers
Από: Tasty-guide.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης Δουκας