Εκλεκτή ψαροφαγία κατ΄οίκον

Το Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar επιστρέφει, φέρνοντας τις θαλασσινές γεύσεις του στο χώρο σου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 30 Μαρτίου 2021

Ισορροπεί ανάμεσα στην παραδοσιακή ψαροταβέρνα και το δημιουργικό εστιατόριο ψαροφαγίας, χωρίς όμως να δημιουργεί σύγχυση ως αυτό που πραγματικά υπηρετεί: Μία κουζίνα νόστιμη, εμπνευσμένη και άκρως θαλασσινή. Το όνομά του προέρχεται από το ομώνυμο μολυβένιο βαρίδι στην άκρη της πετονιάς που την οδηγεί στο βυθό της θάλασσας και σε μέρη όπου το εκάστοτε "θήραμα" ψάχνει το δόλωμα. Αυτό ακριβώς είναι το Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar, που υπό κανονικές συνθήκες θα μας υποδέχονταν στα τραπέζια του, στον μικρό πεζόδρομο της Ποσειδώνος, στη Βούλα - ελπίζουμε αυτό να συμβεί και πάλι άμεσα, όταν με το καλό ανοίξει η εστίαση. 

Εκλεκτή ψαροφαγία κατ΄οίκον

Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο ωστόσο, η ομάδα του επιστρέφει με τις υπηρεσίες
delivery και take away και απαντά, σε πείσμα των καιρών, με νόστιμους
θαλασσινούς μεζέδες.

Θαυμάσιες γεύσεις στο χώρο σου

Αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και δοκιμές, ώστε να διασφαλιστεί ότι κατά τη μεταφορά των πιάτων δεν αλλοιώνεται ή χάνεται τίποτα από τη γεύση τους, άρχισαν τα 'ταξίδια' των μεζέδων.

Στην κουζίνα ο Ξενοφώντας Κατσιμαγκλής μαζί με τον Μίλτο Γιάννου και τον Παναγιώτη Λιατόπουλο ετοιμάζουν γευστικές προτάσεις με πάντοτε φρέσκιες πρώτες ύλες και πολύ μεράκι. Υποδειγματικά σεβίτσε και καρπάτσιο, λαχταριστά ρολάκια sushi, μοσχομυριστά μαγειρευτά με ό, τι καλό βγάζει η θάλασσα, rissoti, pasta και φυσικά τις θαυμάσιες ωμές επιλογές.

ΑΚΡΟΒΟΛΙ ΒΟΥΛΑ DELIVERY ΚΑΙ TAKE AWAY 1
ΑΚΡΟΒΟΛΙ ΒΟΥΛΑ DELIVERY ΚΑΙ TAKE AWAY 3

Το μενού είναι κάτι παραπάνω από πλήρες, χωρίς να γίνονται υπερβολές, με
προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του είδους.

Οφείλεις μεταξύ άλλων να δοκιμάσεις λακέρδα παστωμένη σε ανθό αλατιού με τουρσί κουνουπίδι, γαλλικά στρείδια με τζίντζερ, τοματίνια και τρίχωρμες πιπεριές, ceviche καραβίδας με αβοκάντο, τσίλι και κόλιανδρο, ψητό χταπόδι στα κάρβουνα με αλιάδα καρότου, κλασσική ψαρόσουπα καθώς και φρέσκα θαλασσινά και ψάρια.

ΑΚΡΟΒΟΛΙ ΒΟΥΛΑ DELIVERY ΚΑΙ TAKE AWAY 2

Δεν απουσιάζουν και οι επιλογές σούσι με ρολάκια maki, sashimi και nigiri.
Οι γεύσεις του Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar έρχονται στο χώρο σου μέσω των Wolt και e-food, ενώ υπάρχει πάντοτε και η υπηρεσία take away.

 


Info

Ποσειδώνος 14, Βούλα
Τηλ. 210 8990152
akrovoli.gr
Facebook: Akrovoli Restaurant & Oyster Bar
Instagram: @akrovolivoula

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό