Το Qurio κάνει νοστιμότερο το Nikki Beach

Ένα καρουζέλ φτιαγμένο με tapas, cocktails και θέα, με τη σφραγίδα των Arnaud Bignon, και Απόστολου Τραστέλη.

Η επιθυμία της αναζήτησης, ξεδιπλώνεται πάντα με συνέπεια και σε συνέχεια. Όπως ακριβώς, ένα μενού, σε ένα σωστά ενορχηστρωμένο εστιατόριο. Ζωντανεύει την περιέργεια, για να οδηγήσει σε ένα μονοπάτι εξερεύνησης, όλων των αισθήσεων.

Μοναδικά, πρωτότυπα, ενδιαφέροντα αντικείμενα, υφαίνουν μια φούγκα, φτιαγμένη από καλοκαίρι, έναστρο ουρανό, απρόσκοπτη θέα, μουσική, φαγητό, κοκτέιλ. Πόσο συναρπαστικό μπορεί να γίνει το ταξίδι; Άπαντες μπορούν να γίνει πολύ... Qurio ώστε να το ανακαλύψουν.

Φέτος το καλοκαίρι, στο rooftop του Nikki Beach Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι, ανακαλύπτουμε το ολοκαίνουριο Qurio, ένα καρουζέλ φτιαγμένο με tapas, cocktails και θέα, που έρχεται να ανοίξει διάπλατα τους γαστρονομικούς ορίζοντες, κατακτώντας τελικά, το umami.

Το Qurio κάνει νοστιμότερο το Nikki Beach


Το Qurio, εκφράζει όλη την περιέργεια για αναζήτηση. Έρχεται με την υπογραφή του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin, Arnaud Bignon, και τη μαεστρία του Απόστολου Τραστέλη, που συμπεριέλαβαν σε ένα μενού tapas, όλη την αύρα από τις πιο ανέμελες καλοκαιρινές μας βραδιές, στο αγαπημένο Nikki Beach Porto Heli.

To Qurio είναι ανοιχτό και σε περιμένει καθημερινά, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, να σε ταξιδέψει, ανοίγοντας έναν ολοκαίνουριο και συναρπαστικό δρόμο στο γαστρονομικό χάρτη της χώρας.

 


Info

Nikki Beach Resort & Spa, Πόρτο Χέλι

Τηλ. 2754 098500

porto-heli.nikkibeach.com

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα

Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος