Το Qurio κάνει νοστιμότερο το Nikki Beach

Ένα καρουζέλ φτιαγμένο με tapas, cocktails και θέα, με τη σφραγίδα των Arnaud Bignon, και Απόστολου Τραστέλη.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 30 Ιουνίου 2021

Η επιθυμία της αναζήτησης, ξεδιπλώνεται πάντα με συνέπεια και σε συνέχεια. Όπως ακριβώς, ένα μενού, σε ένα σωστά ενορχηστρωμένο εστιατόριο. Ζωντανεύει την περιέργεια, για να οδηγήσει σε ένα μονοπάτι εξερεύνησης, όλων των αισθήσεων.

Μοναδικά, πρωτότυπα, ενδιαφέροντα αντικείμενα, υφαίνουν μια φούγκα, φτιαγμένη από καλοκαίρι, έναστρο ουρανό, απρόσκοπτη θέα, μουσική, φαγητό, κοκτέιλ. Πόσο συναρπαστικό μπορεί να γίνει το ταξίδι; Άπαντες μπορούν να γίνει πολύ... Qurio ώστε να το ανακαλύψουν.

Φέτος το καλοκαίρι, στο rooftop του Nikki Beach Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι, ανακαλύπτουμε το ολοκαίνουριο Qurio, ένα καρουζέλ φτιαγμένο με tapas, cocktails και θέα, που έρχεται να ανοίξει διάπλατα τους γαστρονομικούς ορίζοντες, κατακτώντας τελικά, το umami.

Το Qurio κάνει νοστιμότερο το Nikki Beach


Το Qurio, εκφράζει όλη την περιέργεια για αναζήτηση. Έρχεται με την υπογραφή του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin, Arnaud Bignon, και τη μαεστρία του Απόστολου Τραστέλη, που συμπεριέλαβαν σε ένα μενού tapas
, όλη την αύρα από τις πιο ανέμελες καλοκαιρινές μας βραδιές, στο αγαπημένο Nikki Beach Porto Heli.

To Qurio είναι ανοιχτό και σε περιμένει καθημερινά, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, να σε ταξιδέψει, ανοίγοντας έναν ολοκαίνουριο και συναρπαστικό δρόμο στο γαστρονομικό χάρτη της χώρας.

 


Info

Nikki Beach Resort & Spa, Πόρτο Χέλι

Τηλ. 2754 098500

porto-heli.nikkibeach.com

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Noma μόλις έγινε τριάστερο

Τρία αστέρια Michelin για το σπουδαίο εστιατόριο της Κοπεγχάγης, για πρώτη φορά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ

Άγγελος Λάντος, Λευτέρης Λαζάρου, Έκτορας Μποτρίνι και Τάσος Μαντής καταθέτουν τη γνώμη τους για την πορεία της υψηλής γαστρονομίας στη χώρα μας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη σάλτσα XO

Πρωτοφτιάχτηκε στο Χονγκ Κονγκ των 80s και θεωρείται η πιο upcoming sauce του γευστικού κόσμου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ποιο είναι τελικά το καλύτερο κρέας του κόσμου;

Ένας από τους πιο εξειδικευμένους στο θέμα ανθρώπους που υπάρχουν, μιλά για τις πιο εκλεκτές ράτσες.

Γραφει Μπαμπης Δουκας