Steak Alive: Στον Κορυδαλλό ξέρουν (και) από πολύ καλό κρέας
Μία επίσκεψη στο meat restaurant του Κορυδαλλού δε θα σε απογοητεύσει ποτέ.
Εδώ και λίγα χρόνια, οι λάτρεις της καρνιβορικής γαστρονομίας έχουν βάλει μία πινέζα στον χάρτη του καλού κρέατος στην Αθήνα στη γειτονιά του Κορυδαλλού. Βλέπεις, το Steak Alive είναι από μόνο του ένας πολύ νόστιμος λόγος για να βρεθείς στα πέριξ του Πειραιά.
Στο σωστό μέρος για καλό κρέας
Εκεί όπου η οδός Κρήτης συναντά εκείνη του Αγίου Γεωργίου, το όμορφα διατηρημένο νεοκλασικό των '30s, με τις art deco γραμμές, το ασπρόμαυρο πλακάκι και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να κεντρίσει την προσοχή σου, ενώ σχεδόν αμέσως θα νιώσεις εξαιρετικά οικεία στους χώρους του.
Το vibe είναι ευχάριστο, το service εξαιρετικό και γενικότερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να περάσεις κάτι παραπάνω από ευχάριστα το χρόνο σου εδώ. Αλλά η αληθινή εμπειρία του Steak Alive ξεκινά από την πρώτη στιγμή που κάποιο ή κάποια από τα εδέσματά του θα προσγειωθούν στο τραπέζι σου.
Αρχικά, τα ευφάνταστα ορεκτικά και οι δροσερές σαλάτες του. Και έπειτα, η κρεάτινη όψη του νομίσματος που είναι άλλωστε και το βαρύ χαρτί του εστιατορίου.
Οι μοσχαρίσιες κοπές (hanger, picanha, T-bone, μάγουλα, Tomahawk κ.α.) καλύπτουν και με το παραπάνω τις απαιτήσεις και του πιο θαρραλέου κρεατοφάγου, ενώ την προσοχή σου αξίζουν και τα πληθωρικά burgers.
Στα plus και η πολύ προσεκτικά επιλεγμένη λίστα των κρασιών, όπως επίσης και τα καλοφτιαγμένα γλυκά.
Info
Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός
Τηλ. 210 4952000
Facebook: STEAK ALIVE
Instagram: steakaliveathens
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Μπακαλιάρος με αστέρι Michelin
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται τα μυστικά του για το ψάρι της ημέρας.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΌλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.