Το Mayan ανοίγει την κουζίνα του για τους φίλους του

Tο nikkei εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του σεφ Σταμάτη Τσίλια συστήνεται στο κοινό με ενδιαφέροντα γαστρονομικά events.

Το νέο εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του Σταμάτη Τσίλια στον Κεραμεικό συστήνεται στο κοινό με τον πιο γευστικό τρόπο. Για το επόμενο διάστημα και ανά 15 ημέρες, γνωστοί και αγαπημένοι σεφ θα επισκεφθούν την κουζίνα του Mayan για να δημιουργήσουν μαζί με τον Σταμάτη Τσίλια ανεπανάληπτες γαστρονομικές προτάσεις, σε πραγματικά νόστιμες βραδιές.

Μαγειρεύοντας με φίλους

Η γαστρονομική εμπειρία του Mayan & Friends ξεκινά. Ποιους θα συναντήσεις εδώ; Ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό και head chef του Huracan, ο Μίλτος Αρμένης, συνιδρυτής του Bocas Meze στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χάρης Νικολούζος, σύντομα με το δικό του εστιατόριο Jerár στη Δάφνη και ο Νίκος Σκαμνάκης, γνωστός για την αγάπη του στην κουζίνα nikkei, είναι εκείνοι που θα βάλουν τη δική τους πινελιά μαζί με τον σεφ Τσίλια στην Mayan εμπειρία. 

Τις γαστρονομικές βραδιές θα συνοδεύσουν φυσικά επιλεγμένα κρασιά από γνωστά κτήματα, cocktails με την υπογραφή του Mixologist και Head Bartender Άρη Χατζηαντωνίου και γλυκά του Head Chef Patissier Θανάση Τσαγκλιώτη. 

Το Mayan ανοίγει την κουζίνα του για τους φίλους του

Η αρχή γίνεται με τον Θάνο Στασινό, την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Τα κρασιά από το Κτήμα Γαβαλά θα πλαισιώσουν τα πιάτα. Ακολουθεί στις 13 Απριλίου, ο Μίλτος Αρμένης. Το πρόγραμμα των επόμενων guest chefs θα ανακοινωθεί στα social του Mayan. Stay tuned.

 


Info

Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός
Τηλ. 216 2020065
Facebook: @mayan.restaurants
Instagram: @mayan.restaurants

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος