Η Galazia Hytra στρώνει και πάλι τραπέζι στην Πάρο

Το αγαπημένο εστιατόριο του Summer Senses Luxury Resort υποδέχεται τους επισκέπτες του από την 1η Ιουνίου, με νέες ξεχωριστές προτάσεις και κυκλαδίτικες γεύσεις.

Από το 2019 όπου και πρωτοάνοιξε τις πόρτες του μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να σημαδέψει τη γαστρονομική σκηνή του νησιού αποκτώντας πολλούς πιστούς φίλους, που το επισκέπτονται ξανά και ξανά. Φέτος, η δημιουργική κουζίνα της ανανεωμένης ομάδας του εστιατορίου Galazia Hytra φέρνει καινούργιες συνταγές με φρέσκα υλικά και αναπάντεχα twists που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Κουζίνα 5 αστέρων

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, μέσα στο 5* Summer Senses Luxury Resort, η Galazia Hytra αποτελεί την ιδανική επιλογή για δείπνο με φόντο το γραφικό Πίσω Λιβάδι και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η κουζίνα του εστιατορίου εμπνευσμένη από το αδελφό και βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra στην Αθήνα, υπόσχεται μια πανδαισία γεύσεων με αρώματα από τις Κυκλάδες και υλικά από την πλούσια νησιωτική γη.

Η Galazia Hytra στρώνει και πάλι τραπέζι στην Πάρο

Πιάτα σύγχρονα που συνδυάζουν την απλότητα με τις υψηλού επιπέδου τεχνικές αλλά και την ελληνική παράδοση με τις νέες γαστρονομικές επιρροές κοσμούν το φετινό μενού της Galazia Hytra ολοκληρώνοντας ιδανικά την εμπειρία διακοπών του επισκέπτη.

> Διάβασε ακόμη: Cookoovaya και στο Saint-Tropez

Η minimal αρχιτεκτονική του χώρου με διακριτικές πινελιές πολυτέλειας αλλά και οι προσεγμένες λεπτομέρειες με έμφαση στο κυκλαδίτικο τοπίο που αποτελούν μνεία στο μοντέρνο art de la table εισάγοντας τον επισκέπτη από τη στιγμή της άφιξής του στη μοναδική εμπειρίας γεύσης που θα βιώσει.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ GALAZIA HYTRA ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 2022 2
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ GALAZIA HYTRA ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 2022 6
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ GALAZIA HYTRA ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 2022 4

Η ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα προσφέρει άψογες επιλογές για τη συνοδεία του δείπνου, ενώ δε λείπουν και οι προτάσεις από δροσιστικά signature cocktails.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ GALAZIA HYTRA ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 2022 3

Από την 1η Ιουνίου 2022, το τραπέζι στρώνεται για τους καλεσμένους του εστιατορίου Galazia Hytra και τους φιλοξενούμενους του Summer Senses Luxury Resort για μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση στη μαγευτική Κυκλάδα.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα

Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος