Drakoulis Dry & Raw όπως λέμε κορυφαίο κρέας και δυνατά beats

Ένα brand και δύο εστιατόρια σχεδόν συνώνυμα με την καρνιβορική υπεροχή στην πόλη.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 26 Φεβρουαρίου 2024

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η premium κρεατοφαγία στην Αθήνα φέρει (και) την υπογραφή του Στράτου Δρακούλη, με τον επιδραστικό χασάπη -μαζί με τους συνεργάτες του- να δομεί αρχικά την ιδέα που δημιουργήθηκε το εστιατορικό brand Drakoulis Dry & Raw.

Drakoulis Dry & Raw όπως λέμε κορυφαίο κρέας και δυνατά beats

Στα δύο εστιατόρια σε Βούλα και Κολωνάκι, τα υψηλότερα standards ποιότητας υπηρετούνται πιστά και οι προσταγές του καρνιβορικού dining ακολουθούνται με πλήρη προσήλωση.

Το εστιατόριο για κρέας Drakoulis Dry & Raw_1
Το εστιατόριο για κρέας Drakoulis Dry & Raw_8

Στα Drakoulis Dry & Raw γνωρίζουν αρχικά πώς θα προκαλέσουν το wow factor, προτού σε μυήσουν στη γενικότερη φιλοσοφία του brand. Η διαδικασία ξεκινά από το χωροταξικό πεδίο και την αύρα των δύο εστιατορίων, που έχουν κοινές συνιστώσες το περιβάλλον μητροπολιτικής κομψότητας και εκείνο της σχεδόν speakeasy προσωπικότητας.

Το εστιατόριο για κρέας Drakoulis Dry & Raw_2

Σε αυτά, προσθέτεις τα ειδικά ψυγεία όπου ωριμάζουν εκλεκτές κοπές, την ιδιαίτερη συμπάθεια στο μάρμαρο και τα σκούρα χρώματα, τους δερμάτινους καναπέδες και τον προσεκτικό φωτισμό, συνδυαστικά με το high volume ηχητικό background και έχεις μία αντιπροσωπευτική εικόνα.

Το εστιατόριο για κρέας Drakoulis Dry & Raw_10

Η φωτιά μοιάζει να είναι μονίμως αναμμένη στα Drakoulis Dry & Raw και ακριβώς σε αυτή προσγειώνονται μερικά από τα κορυφαία κρέατα του πλανήτη αλλά και το πρώτο ελληνικής εκτροφής wagyu, που έρχεται κατευθείαν από τη Βέροια.

Το εστιατόριο για κρέας Drakoulis Dry & Raw_7
Το εστιατόριο για κρέας Drakoulis Dry & Raw_5

Πριν από αυτά, προσεγμένα ορεκτικά στρώνουν το δρόμο, ενώ παράλληλα μία μεγάλη λίστα κρασιών (εκτεταμένη επιλογή από ΗΠΑ και Αργεντινή έως Αυστραλία και Νότια Αφρική, με αρκετά να σερβίρονται σε ποτήρι) στέκεται επάξια στο πλάι. Η γευστική εμπειρία ενισχύεται και από τις πάντοτε updated κάρτες των cocktails. 

* EINAI ΤΟ DRAKOULIS DRY & RAW ENA AΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEAT ΤΩΝ TASTY AWARDS 2024 x ESQUIRE - ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ


Info

Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 14, Κολωνάκι, τηλ. 210 7221188

Λ. Βασιλέως Παύλου 103, Βούλα, τηλ. 210 8955655

www.drakoulis.gr

ΙG: @drakoulisdryandraw

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr