Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.

Μια µικρή "πρεσβεία" της ιταλικής κουζίνας. Φιλοξενείται σε μια γοητευτική και ζεστή σάλα, ενώ απλώνεται και μια προσεγμένη αυλή, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Δεν χωρά αμφιβολία πως το Napul’è είναι ένα από τα hot spots του "σπορ" στην Αθήνα, για όλους τους σωστούς λόγους.

Κυρίως, όμως, είναι από εκείνα τα μέρη που μεριμνούν με απόλυτη προσήλωση και νοστιμιά ώστε ο επισκέπτης να βιώνει μια αυθεντική εμπειρία που σχετίζεται με τη γαστρονομική κουλτούρα της γείτονος χώρας.

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Ακολουθώντας τις προσταγές του fine comfort, της απλότητας στη γεύση και της εποχικότητας, η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο Francesco "Ciccio" Granata σε κάνουν να νιώσεις άμεσα και πειστικά πως βρίσκεσαι κάπου στην Ιταλία.

Η πρώτη με μια εξόχως φροντισμένη επιμέλεια σε οτιδήποτε βγαίνει από την κουζίνα και ο δεύτερος με τη μαεστρική του πίτσα.

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero_Η πίτσα
Napul’è όπως λέμε Italiano Vero_Το αραντσίνι

Κλασικές αξίες και ιδιαίτερα signatures παίζουν πλάι-πλάι, σε ένα μενού που μοιάζει να μη χάνει ποτέ. Ξεχωριστά κρασιά και πολύ φιλικό σέρβις δίνουν έξτρα πόντους.


Info

Βασιλέως Κωνσταντίνου 43, Βάρη, τηλ. 6970 869124

FB: Napul’è Italian Comfort Food

IG: @napuleitalianfood

Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα