Napul’è όπως λέμε Italiano Vero
Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.
Μια µικρή "πρεσβεία" της ιταλικής κουζίνας. Φιλοξενείται σε μια γοητευτική και ζεστή σάλα, ενώ απλώνεται και μια προσεγμένη αυλή, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Δεν χωρά αμφιβολία πως το Napul’è είναι ένα από τα hot spots του "σπορ" στην Αθήνα, για όλους τους σωστούς λόγους.
Κυρίως, όμως, είναι από εκείνα τα μέρη που μεριμνούν με απόλυτη προσήλωση και νοστιμιά ώστε ο επισκέπτης να βιώνει μια αυθεντική εμπειρία που σχετίζεται με τη γαστρονομική κουλτούρα της γείτονος χώρας.

Ακολουθώντας τις προσταγές του fine comfort, της απλότητας στη γεύση και της εποχικότητας, η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο Francesco "Ciccio" Granata σε κάνουν να νιώσεις άμεσα και πειστικά πως βρίσκεσαι κάπου στην Ιταλία.
Η πρώτη με μια εξόχως φροντισμένη επιμέλεια σε οτιδήποτε βγαίνει από την κουζίνα και ο δεύτερος με τη μαεστρική του πίτσα.


Κλασικές αξίες και ιδιαίτερα signatures παίζουν πλάι-πλάι, σε ένα μενού που μοιάζει να μη χάνει ποτέ. Ξεχωριστά κρασιά και πολύ φιλικό σέρβις δίνουν έξτρα πόντους.
Info
Βασιλέως Κωνσταντίνου 43, Βάρη, τηλ. 6970 869124
FB: Napul’è Italian Comfort Food
Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα