Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Έχει πολύ µεγάλη σηµασία η διαχρονικότητα, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Cupola. Το ιταλοστροφές comfort food spot στα σύνορα του Παγκρατίου με το Μετς και στον ήσυχο μικρό πεζόδρομο της Ευφορίωνος, μπαίνοντας αισίως στον 8ο χρόνο της ύπαρξής του, παραμένει cool, χαλαρό και, βεβαίως-βεβαίως, νόστιμο.

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Λειτουργώντας έξοχα στα δημιουργικά πλαίσια που του δίνει το κόνσεπτ της μοντέρνας trattoria, πατά στιβαρά στο τερέν της ιταλικής κουζίνας.

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι 1
Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι 2

Η βέρα ναπολιτάνικη πίτσα από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, τα προσεγμένα antipasti, η άψογη pasta και το εξαιρετικό τιραμισού έχουν εξελιχθεί σε διαχρονικά highlights και σε λόγους για να πηγαίνεις ξανά και ξανά.

Δίπλα σε αυτά βάζεις τις πιο πρόσφατες σπεσιαλιτέ, την ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών και τα προσεγμένα cocktails.

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι 3

Info

Ευφορίωνος 13, Παγκράτι, τηλ. 211 4117444

www.cupola.gr

FB: Cupola

IG: @cupola_trattoria

Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα