Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Το κορυφαίο εστιατόριο πραγματοποιεί το δικό του restart, διατηρώντας στο απόλυτο τον high end χαρακτήρα του.

Η εστίαση στη χώρα μας έχει πραγματοποιήσει εδώ και μερικές ημέρες την επανεκκίνησή της, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Τα σημαντικότερα ελληνικά εστιατόρια υποδέχονται και πάλι επισκέπτες, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ποιότητά τους και σταδιακά να παρουσιάσουν τις πιο φρέσκιες τους προτάσεις. 

Η Σπονδή, το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin, κάνει restart και ακολουθώντας πάντοτε τα υψηλότερα γαστρονομικά standards -στα οποία άλλωστε έχει συνηθίσει το κοινό από το 1996 μέχρι και σήμερα- παρουσιάζει το Dîner entre Amis (Δείπνο με φίλους). Αναλογιζόμενη πλήρως το ρόλο της και τη σημασία του στην ελληνική εστιατορική σκηνή, η Σπονδή προσφέρει μία νέα γαστρονομική εμπειρία, με ένα πλήρες μενού 7 σταδίων για ολόκληρο το τραπέζι, στην τιμή των €70/άτομο, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της πως οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι, να μοιράζονται πράγματα και, φυσικά, να απολαμβάνουν. 

Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Παράλληλα, για τους φίλους της υψηλής γαστρονομίας θα είναι διαθέσιμο το μενού Discovery, ενώ με σαφές πιο χαλαρό στυλ, οι επισκέπτες θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν το αγαπημένο τους κρασί με τη συνοδεία τυριών, στο ειδικά διαμορφωμένο Wine and Cheese by Spondi.

Σε μία πραγματικά κρίσημη και κομβική περίοδο για τον κλάδο της εστίασης, η Σπονδή κάνει τη δική της προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση: Εκείνη που θέλει την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζεται η πραγματική εμπειρία ενός high end εστιατορίου, που πάντοτε πρωτοπορεί στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας. 


Info

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

Tηλ. 210 7564021

www.spondi.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα