Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Το κορυφαίο εστιατόριο πραγματοποιεί το δικό του restart, διατηρώντας στο απόλυτο τον high end χαρακτήρα του.

Η εστίαση στη χώρα μας έχει πραγματοποιήσει εδώ και μερικές ημέρες την επανεκκίνησή της, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Τα σημαντικότερα ελληνικά εστιατόρια υποδέχονται και πάλι επισκέπτες, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ποιότητά τους και σταδιακά να παρουσιάσουν τις πιο φρέσκιες τους προτάσεις. 

Η Σπονδή, το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin, κάνει restart και ακολουθώντας πάντοτε τα υψηλότερα γαστρονομικά standards -στα οποία άλλωστε έχει συνηθίσει το κοινό από το 1996 μέχρι και σήμερα- παρουσιάζει το Dîner entre Amis (Δείπνο με φίλους). Αναλογιζόμενη πλήρως το ρόλο της και τη σημασία του στην ελληνική εστιατορική σκηνή, η Σπονδή προσφέρει μία νέα γαστρονομική εμπειρία, με ένα πλήρες μενού 7 σταδίων για ολόκληρο το τραπέζι, στην τιμή των €70/άτομο, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της πως οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι, να μοιράζονται πράγματα και, φυσικά, να απολαμβάνουν. 

Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Παράλληλα, για τους φίλους της υψηλής γαστρονομίας θα είναι διαθέσιμο το μενού Discovery, ενώ με σαφές πιο χαλαρό στυλ, οι επισκέπτες θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν το αγαπημένο τους κρασί με τη συνοδεία τυριών, στο ειδικά διαμορφωμένο Wine and Cheese by Spondi.

Σε μία πραγματικά κρίσημη και κομβική περίοδο για τον κλάδο της εστίασης, η Σπονδή κάνει τη δική της προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση: Εκείνη που θέλει την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζεται η πραγματική εμπειρία ενός high end εστιατορίου, που πάντοτε πρωτοπορεί στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας. 


Info

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

Tηλ. 210 7564021

www.spondi.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας