Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Το κορυφαίο εστιατόριο πραγματοποιεί το δικό του restart, διατηρώντας στο απόλυτο τον high end χαρακτήρα του.

Η εστίαση στη χώρα μας έχει πραγματοποιήσει εδώ και μερικές ημέρες την επανεκκίνησή της, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Τα σημαντικότερα ελληνικά εστιατόρια υποδέχονται και πάλι επισκέπτες, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ποιότητά τους και σταδιακά να παρουσιάσουν τις πιο φρέσκιες τους προτάσεις. 

Η Σπονδή, το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin, κάνει restart και ακολουθώντας πάντοτε τα υψηλότερα γαστρονομικά standards -στα οποία άλλωστε έχει συνηθίσει το κοινό από το 1996 μέχρι και σήμερα- παρουσιάζει το Dîner entre Amis (Δείπνο με φίλους). Αναλογιζόμενη πλήρως το ρόλο της και τη σημασία του στην ελληνική εστιατορική σκηνή, η Σπονδή προσφέρει μία νέα γαστρονομική εμπειρία, με ένα πλήρες μενού 7 σταδίων για ολόκληρο το τραπέζι, στην τιμή των €70/άτομο, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της πως οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι, να μοιράζονται πράγματα και, φυσικά, να απολαμβάνουν. 

Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Παράλληλα, για τους φίλους της υψηλής γαστρονομίας θα είναι διαθέσιμο το μενού Discovery, ενώ με σαφές πιο χαλαρό στυλ, οι επισκέπτες θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν το αγαπημένο τους κρασί με τη συνοδεία τυριών, στο ειδικά διαμορφωμένο Wine and Cheese by Spondi.

Σε μία πραγματικά κρίσημη και κομβική περίοδο για τον κλάδο της εστίασης, η Σπονδή κάνει τη δική της προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση: Εκείνη που θέλει την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζεται η πραγματική εμπειρία ενός high end εστιατορίου, που πάντοτε πρωτοπορεί στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας. 


Info

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

Tηλ. 210 7564021

www.spondi.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα

Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Όλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς

Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο

Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Πίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;

Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Αυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα

Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.

Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις

"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.

Γραφει Νικη Κοντομηνα