Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Το κορυφαίο εστιατόριο πραγματοποιεί το δικό του restart, διατηρώντας στο απόλυτο τον high end χαρακτήρα του.

Η εστίαση στη χώρα μας έχει πραγματοποιήσει εδώ και μερικές ημέρες την επανεκκίνησή της, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Τα σημαντικότερα ελληνικά εστιατόρια υποδέχονται και πάλι επισκέπτες, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ποιότητά τους και σταδιακά να παρουσιάσουν τις πιο φρέσκιες τους προτάσεις. 

Η Σπονδή, το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin, κάνει restart και ακολουθώντας πάντοτε τα υψηλότερα γαστρονομικά standards -στα οποία άλλωστε έχει συνηθίσει το κοινό από το 1996 μέχρι και σήμερα- παρουσιάζει το Dîner entre Amis (Δείπνο με φίλους). Αναλογιζόμενη πλήρως το ρόλο της και τη σημασία του στην ελληνική εστιατορική σκηνή, η Σπονδή προσφέρει μία νέα γαστρονομική εμπειρία, με ένα πλήρες μενού 7 σταδίων για ολόκληρο το τραπέζι, στην τιμή των €70/άτομο, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της πως οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι, να μοιράζονται πράγματα και, φυσικά, να απολαμβάνουν. 

Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Παράλληλα, για τους φίλους της υψηλής γαστρονομίας θα είναι διαθέσιμο το μενού Discovery, ενώ με σαφές πιο χαλαρό στυλ, οι επισκέπτες θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν το αγαπημένο τους κρασί με τη συνοδεία τυριών, στο ειδικά διαμορφωμένο Wine and Cheese by Spondi.

Σε μία πραγματικά κρίσημη και κομβική περίοδο για τον κλάδο της εστίασης, η Σπονδή κάνει τη δική της προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση: Εκείνη που θέλει την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζεται η πραγματική εμπειρία ενός high end εστιατορίου, που πάντοτε πρωτοπορεί στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας. 


Info

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

Tηλ. 210 7564021

www.spondi.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις

Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.

Αν η αμαρτία ήταν φαγητό, θα ήταν Sinners Pizza

Εκεί όπου η πίτσα δεν έχει ανανά, δεν τρώγεται διπλωμένη και δε σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.

Τα νέα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας

Γνωρίστε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στυλ τους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Naporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana

Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η διακριτική γοητεία του να τρως έξω μόνος

Χαλάρωσε και απόλαυσε. Τόσο το φαγητό όσο και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλη η αλήθεια για την πρωτεΐνη αρακά

Είναι το Next Big Thing της αθλητικής διατροφής;