
Το La Meat Maison θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση σου με το κρέας
Ένα νεό ολιστικό 'portal' για τους aficionados του (πραγματικά καλού) κρέατος.

Ηχηρές συνεργασίες με τις καλύτερες φάρμες του κόσμου. Σπάνιες κοπές με το κρέας να εμπνέει δημιουργίες υψηλής μαγειρικής. Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και ανθρώπινο δυναμικό που θέτει την αφοσίωση των ιπποτών στην υπηρεσία της αυτού εξοχότητας βρώσιμης σάρκας. Το La Meat Μaison δεν είναι ένα ακόμα brand που έρχεται να προστεθεί στην καταναλωτική μας αλυσίδα. Είναι το νέο ρεαλιστικό και ολιστικό 'portal' για τους aficionados του κρέατος.
Η φιλοσοφία πίσω από το La Meat Maison
Θα μπορούσες να αποκαλέσεις εύκολα τους ανθρώπους του La Meat Maison 'Λάνσελοτ του κρέατος', 'Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας', 'Van Gogh του meat cutting'. Η ομάδα του όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είναι οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία και τη διαρκή αναζήτησή τους για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.


Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος.
Η αποστολή τους είναι να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.
Το Kατάστημα
Χρησιμοποιώντας το κρέας ως αφορμή, το κατάστημα La Meat Maison στη Νέα Σμύρνη αναπτύσσει μία ολόφρεσκη και one of a kind delicatessen πρόταση. Εκτός από τις σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων τα οποία κόβονται επί τόπου, εδώ θα βρεις ακόμη προσυσκευασμένα τα κορυφαία παγκοσμίως κρέατα, που καταφθάνουν κατευθείαν από τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας, επεξεργασμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τα χαρακτηριστικά τους.
Δε λείπουν, επίσης, τα κατεψυγμένα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το ψωμί, τα μπαχαρικά άριστης ποιότητας και ένα σωρό άλλες επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ultra modern και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό, με έναν state of the art υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία διαθέτουν κάτι από το ρομαντισμό και την αθωότητα του παλιού καλού τεχνίτη.

Οι ηχηρές συνεργασίες
Μεταξύ των κορυφαίων brands, στο La Meat Maison θα βρεις τα διάσημα ιαπωνικά Wagyus Matsusaka, Kobe, Ozaki και Gunma, το διακεκριμένο Blackmore και τα δημοφιλή Rangers Valley από την Αυστραλία, το διάσημο American Black Angus Creekstone και το νέο trend-setter Beef Boutique and The Black από την Ουρουγουάη. Το La Meat Maison είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη του σπουδαίου Olive-Fed, ενός οργανισμού με παγκόσμια αναγνώριση που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της αγοράς ως ο μοναδικός προμηθευτής σε olive-fed Wagyu μοσχαρίσιο κρέας, πάπιες και χοίρους.
Info
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα