
Το La Meat Maison θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση σου με το κρέας
Ένα νεό ολιστικό 'portal' για τους aficionados του (πραγματικά καλού) κρέατος.

Ηχηρές συνεργασίες με τις καλύτερες φάρμες του κόσμου. Σπάνιες κοπές με το κρέας να εμπνέει δημιουργίες υψηλής μαγειρικής. Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και ανθρώπινο δυναμικό που θέτει την αφοσίωση των ιπποτών στην υπηρεσία της αυτού εξοχότητας βρώσιμης σάρκας. Το La Meat Μaison δεν είναι ένα ακόμα brand που έρχεται να προστεθεί στην καταναλωτική μας αλυσίδα. Είναι το νέο ρεαλιστικό και ολιστικό 'portal' για τους aficionados του κρέατος.
Η φιλοσοφία πίσω από το La Meat Maison
Θα μπορούσες να αποκαλέσεις εύκολα τους ανθρώπους του La Meat Maison 'Λάνσελοτ του κρέατος', 'Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας', 'Van Gogh του meat cutting'. Η ομάδα του όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είναι οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία και τη διαρκή αναζήτησή τους για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.


Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος.
Η αποστολή τους είναι να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.
Το Kατάστημα
Χρησιμοποιώντας το κρέας ως αφορμή, το κατάστημα La Meat Maison στη Νέα Σμύρνη αναπτύσσει μία ολόφρεσκη και one of a kind delicatessen πρόταση. Εκτός από τις σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων τα οποία κόβονται επί τόπου, εδώ θα βρεις ακόμη προσυσκευασμένα τα κορυφαία παγκοσμίως κρέατα, που καταφθάνουν κατευθείαν από τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας, επεξεργασμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τα χαρακτηριστικά τους.
Δε λείπουν, επίσης, τα κατεψυγμένα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το ψωμί, τα μπαχαρικά άριστης ποιότητας και ένα σωρό άλλες επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ultra modern και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό, με έναν state of the art υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία διαθέτουν κάτι από το ρομαντισμό και την αθωότητα του παλιού καλού τεχνίτη.

Οι ηχηρές συνεργασίες
Μεταξύ των κορυφαίων brands, στο La Meat Maison θα βρεις τα διάσημα ιαπωνικά Wagyus Matsusaka, Kobe, Ozaki και Gunma, το διακεκριμένο Blackmore και τα δημοφιλή Rangers Valley από την Αυστραλία, το διάσημο American Black Angus Creekstone και το νέο trend-setter Beef Boutique and The Black από την Ουρουγουάη. Το La Meat Maison είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη του σπουδαίου Olive-Fed, ενός οργανισμού με παγκόσμια αναγνώριση που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της αγοράς ως ο μοναδικός προμηθευτής σε olive-fed Wagyu μοσχαρίσιο κρέας, πάπιες και χοίρους.
Info
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα