Σε άλλα νέα, ο Gordon Ramsay έφτιαξε σουβλάκια στο Hoocut
Να κάτι που δεν περιμέναμε.
O Gordon Ramsay περνά πάντοτε καλά στην Ελλάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Βρετανός celebrity chef και restaurateur, αφού πρώτα βρέθηκε στη Σαντορίνη και έμαθε μπαλίτσα από Ελληνίδα γιαγιά σχετικά με το πόσο αλάτι βάζουμε στο φαγητό, επισκέφθηκε το Hoocut. Παρέα με τους Fred Sirieix και Gino D'Acampo, μπήκαν εντός του πάγκου -μαζί με τους Κλεομένη Ζουρνατζή και Περικλή Κοσκινά- για να πειραματιστούν με ένα από τα καλύτερα σουβλάκια της Αθήνας.
Μεταξύ άλλων, επιδόθηκαν σε διαγωνισμό σουβλακίου ενώ ο Ramsay να τα παίρνει με τον D'Acampo όταν αποκάλεσε το πιτόγυρο, κεμπάπ. Δικαιολογημένα θα έλεγε κανείς.
Η άτυπη γαστρονομική μονομαχία δεν είχε νικητή, με όλους τους εμπλεκόμενους σεφ να απολαμβάνουν κάθε λεπτό από το γύρισμα της βρετανικής σειράς του ITV, Gordon, Gino and Fred: Road Trip.
Να πέσει το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα