Σε άλλα νέα, ο Gordon Ramsay έφτιαξε σουβλάκια στο Hoocut

Να κάτι που δεν περιμέναμε.

O Gordon Ramsay περνά πάντοτε καλά στην Ελλάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Βρετανός celebrity chef και restaurateur, αφού πρώτα βρέθηκε στη Σαντορίνη και έμαθε μπαλίτσα από Ελληνίδα γιαγιά σχετικά με το πόσο αλάτι βάζουμε στο φαγητό, επισκέφθηκε το Hoocut. Παρέα με τους Fred Sirieix και Gino D'Acampo, μπήκαν εντός του πάγκου -μαζί με τους Κλεομένη Ζουρνατζή και Περικλή Κοσκινά- για να πειραματιστούν με ένα από τα καλύτερα σουβλάκια της Αθήνας

Μεταξύ άλλων, επιδόθηκαν σε διαγωνισμό σουβλακίου ενώ ο Ramsay να τα παίρνει με τον D'Acampo όταν αποκάλεσε το πιτόγυρο, κεμπάπ. Δικαιολογημένα θα έλεγε κανείς. 

Η άτυπη γαστρονομική μονομαχία δεν είχε νικητή, με όλους τους εμπλεκόμενους σεφ να απολαμβάνουν κάθε λεπτό από το γύρισμα της βρετανικής σειράς του ITV, Gordon, Gino and Fred: Road Trip.

Να πέσει το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας