Το τέλειο χοιρινό σουβλάκι, βήμα-βήμα

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Δεν υπάρχει καλύτερο street food στην ελληνική πραγματικότητα από το σουβλάκι χοιρινό (ή καλαμάκι αν προτιμάς), όσο κι αν οι απόψεις ποικίλουν πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ένα από τα tips που πρέπει πάντοτε να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι το ψαχνό από χοιρινό λαιμό ή σπάλα είναι ιδανικό για σουβλάκια (ή καλαμάκια, λέμε και πάλι).

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας