Scotch Eggs, η συνταγή

Τα αυγά αλλά με βρετανικό στυλ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 17 Ιουλίου 2020

Τα Scotch eggs (ή σκωτσέζικα αυγά αν προτιμάς ελληνικά) είναι το πιο τυπικό picnic food στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά όχι μόνο σε αυτό. Το κλασικό βρετανικό κολατσιό φέρεται να δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1783 στο Fortnum & Mason του Πίκαντίλι, την εποχή που η περιβόητη πια λονδρέζικη περιοχή ήταν απλά πέρασμα για τους ταξιδιώτες.

Εκτός όλων των άλλων, κάνουν σπουδαίο pairing με κάποιο καλό malt ουίσκι.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Παγωτό πραλίνα, η απόλυτη εκδοχή

Η απαραίτητη συνταγή για σπιτικό παγωτό για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα.