Scotch Eggs, η συνταγή

Τα αυγά αλλά με βρετανικό στυλ.

Τα Scotch eggs (ή σκωτσέζικα αυγά αν προτιμάς ελληνικά) είναι το πιο τυπικό picnic food στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά όχι μόνο σε αυτό. Το κλασικό βρετανικό κολατσιό φέρεται να δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1783 στο Fortnum & Mason του Πίκαντίλι, την εποχή που η περιβόητη πια λονδρέζικη περιοχή ήταν απλά πέρασμα για τους ταξιδιώτες.

Εκτός όλων των άλλων, κάνουν σπουδαίο pairing με κάποιο καλό malt ουίσκι.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας