Μπρουσκέτες με ψητό χαλούμι και ταπενάντ σύκου

Το πιο γκουρμέ σνακ που θα φτιάξεις σήμερα έρχεται στην κουζίνα σου απευθείας από την Προβηγκία.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 24 Ιουλίου 2020

Η ταπενάντ, δηλαδή η πάστα μαύρης ελιάς, είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εδέσματα της Προβηγκίας και εκτός από την προαναφερθείσα πρώτη ύλη περιέχει συνήθως κάπαρη και αντζούγιες. Εδώ, την ελιά αντικαθιστά το σύκο και προσγειώνεται σε νόστιμες μπρουσκέτες με ψητό χαλούμι, σε ένα εύκολο όσο και νόστιμο σνακ. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Συνταγές

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Με σπιτικό παγωτό βανίλια αμέσως καλύτερα

Γιόρτασε την Vanilla Ice Cream Day με τον τρόπο που της αρμόζει.

Το πιάτο που αναβαθμίζει κάθε brunch

Η Κυριακή σου μόλις έγινε νοστιμότερη.