Η συνταγή για δροσερό cheesecake λεμόνι

Cheesecake Day σήμερα, οπότε γιατί όχι;

Το ημερολόγιο δείχνει 30 Ιουλίου και πέρα από το αυτονόητο -ότι δηλαδή φτάσαμε στην προτελευταία ημέρα του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού- τυγχάνει να είναι και η Cheesecake Day. Η πιο κρεμώδης κατά πολλούς ημέρα του έτους οφείλει να τιμηθεί με τον καταλληλότερο τρόπο: Με ένα απολαυστικό Cheesecake με άρωμα λεμόνι.

Μπορεί η παρασκευή του να ακούγεται εξαρχής περίπλοκη, ωστόσο μπαίνοντας στην κουζίνα και ακολουθώντας τις οδηγίες θα καταλάβεις ότι κάτι τέτοιο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας